Solen i ögonen och rädsla i själen 

19:37 2016-03-27

   
   
Bra bilder.

Förlåt men glömde helt enkelt bort att fota mina senaste dagar?! Bjuder på dessa tre märkliga från idag. Första från liften, andra från stället där vi satt och tog en öl och så tredje när vi sitter och tar en öl.

Idag sög jag på att åka skidor. Igår var jag helt ok. Men jag behöver inte recensera mig själv mer än att konstatera att jag är för feg nästan hela tiden? Vågar inte åka snabbt alls. Och att mina pjäxor sen fyra år tillbaka är TOTALT värdelösa. Tydligen helt fel för min fot enligt en expert på Åre Skidsport idag. Jag har tydligen en ”väldigt smal fot” (ingen överraskning) och mina pjäxor är gjorda för breda fötter.

Aja. Förutom att jag är livrädd för att åka snabbt är jag nu också livrädd för magsjuka och halsfluss. Magsjuka har gått på jobbet och härjar nu fritt i grannstugan här. Halsfluss har Antons syrra som vi bor med.

Ligger just nu gömd inne på rummet och är livrädd för bakterier…….. BE TILL GUDARNA ATT JAG SLIPPER DETTA.

7 kommentarer | “Solen i ögonen och rädsla i själen ”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Hanna! Ta en skidlektion. Det är lättare att åka ”fort” om man har rätt teknik. När man kan kanta skidorna ordentligt. Lovar att skidåkningen blir mycket roligare då!

  2. anna skriver:

    Förstår inte riktigt ditt behovet av att ”åka bra”, känns som att du ofta kommenterar din åkning hur duktigt du är eller inte. Jag förstår inte helt varför. Så länge du tycker det är KUL är det väl allt som spelar någon roll eller?

    1. Anna skriver:

      Ja, ellerhur! Åk på bara utan att kommentera. Du blir bättre för varje gång ju.

  3. Lovisa skriver:

    Maximal igenkänning på båda punkterna. Härliga livet! Är därför på jakt efter den perfekta kappan, kom att tänka på att du haft en i detta inlägg. Var är den köpt? http://blogg.ng.se/hanapee/2016/03/har-och-kanslan-av-att-nagot-maste-handa#comments

  4. Erica skriver:

    Hanna! Snälla kan du inte berätta lite i podden om Moster Maggan?? Om det är riktigt moster maggan som skrivit den här kommentaren på ditt ”tre frilufsare”-inlägg älskar jag henne redan;

    ”Tyckte väl att jag kände igen ditt arsel sen du var liten. Större men lika gullig.?”

  5. Ulrika skriver:

    Tvätta händer och dela inte glas/mat så ska allt gå bra! Evt använd olika handdukar på badrummet också (en för sjuklingen och en för de andra).

    När det kommer till skidåkningen: kom ihåg att om du ramlar så lossnar skidorna! Och man behöver inte åka fort för att ha kul. Jag är fortfarande rätt kass (dålig teknik) efter typ 7 skidresor, har aldrig tagit lektionen. Bara kollat på hur andra folk åker. Men klarar röda backar ändå! Tom klarat en svart i Norge. Men de är mer som röda i Frankrike ?

  6. Maria skriver:

    Hanna! Jag ska snart dja (Spotifya) för första gången. Snälla kan inte du skriva dina bästa tips för att inte göra bort sig totalt? Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg