124. Min Uffe

22:59 2016-04-20

JAHAYES!

Hanna har varit på krogen och är packad, Martin är nykter(!), det snackas att bo med sina föräldrar, juicekilalr, flätor, könshår i förhållande till kaptial – och plötsligt förvandlas Hanna till världens mest testosteronfyllda person.

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Acast och Podcaster. Kärnar du smör, säljer ädelstenar och mäter din svett? Klicka play nedan:

4 kommentarer | “124. Min Uffe”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Felicia skriver:

    Du borde alltid vara full i podden Hanna, haha älskar er!!

  2. ‘Är du utvecklingsstörd eller?’ <- Så sjukt trist att använda det uttrycket (fylla eller ej spelar ju ingen roll). Har snappat upp ett par gånger innan att ni har sagt liknande funkofobiska saker. Alltså jo det finns folk som har en 'utvecklingsstörning' men att dels ni två, som vad jag vet är normfungerande, använder det men framförallt använder det som något negativt är absolut inte okej! Älskar er podd i övrigt men ni är ju ändå annars medvetna personer och har en stor podd. Men funkofobiska uttryck, nej tack.

  3. Olivia skriver:

    Din rant om juicekillar är fan i mig det BÄSTA jag hört. Så jävla on point!!!!!! Haha vill bära med mig det som ett ljudklipp i mitt liv och spela upp för killar i grupp som är så jävla SJÄLVKLARA. Älskar er podd!! Tänkte bara säga det.

  4. Sofia skriver:

    Haha asså åh att få komm hem lite vinfull och ledsen över livet och grabbjävlar och få höra dig SKÄLLA ur dig på ett så jävla prick i sätt var fan det jag behövde för att hamna på banan igen. Du är toppen full också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG