Blivit 45 år

19:10 2016-04-10

img_4999.jpg

HALLÅ MINA ÄLSKADE!

Låt mig berätta om min helg där jag plötsligt blivit 45 år? Eller någonting har ju i alla fall hänt med mig.

Fredag
Jobbade in det sista inför lördagens tv-inspelning av Teklafestivalen. Tränade. Köpte en mycket utmanande tröja (yes). Mötte upp Linso och Jojje på en snabb öl. GICK HEM KLOCKAN 19.30. Anton var i Åre och jag var nästan tårögd av tanken på att få lägga mig i soffan.

Somnade framför golf(??????) och en tänd brasa 23.00.

Lördag
Spelade in tv! Gjorde alltså Teklafestivalen på KTH och intervjuade massa coola ungar och Robyn! Kändes jättebra. När inspelningen var över vid 19 så var planen att ta en öl efteråt med teamet för att fira. När jag gick hem? KLOCKAN 22.00!!!!!!

Somnade framför golf på teven igen…….

Idag då?
Jo, då vaknade ja 07.30. Tränade lite, tvättade 3 maskiner, gick ut på lång promenad med min ”väninna” Frida, satte mig på balkongen och tog ett glas vin, somnade ute på en yogamatta…….

 

Ja ni hör ju. Efter den här helgen ska jag döpa om mig till Christina, skaffa en pudel (självklart kungspudel), flytta till Hammarby sjöstad och shoppa på Odd Molly.

5 kommentarer | “Blivit 45 år”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alexandra skriver:

    Se LGH+BIL+ALLT JAG HAR OCH ÄGER på svt play! Om stadnormen, ”stanna kvar” i lillstaden en kommer ifrån. Tror du kan uppskatta den!

  2. Moa skriver:

    Hej Hanna, jag hade en liten frågejävel till dig som jag funderat på ett tag. Jag vet att du diskuterat det här för typ två år sedan men undrar lite hur du ser på det nu. Tycker det här med kulturell appropriering är så himlans krångligt nämligen. Jag själv har använt väldigt mycket pannsmycken i mina dar och även mycket annat som jag antar snuddar över kulturgränser som förmodligen kan klassas som ”underordnade” min egen vita kropp. Grejen är den att de enda jag hört yttra sig i ämnet är liksom vita medelklassvenskar som ger pekpinnar åt andra (oftast tjejer) som approprierar genom att använda estetiska uttryck hämtade från andra kulturer. Det är väl först och främst också en form av appropriering att ta det tolkningsföreträdet från de som faktiskt är förtryckta, och jag tror samtidigt att dessa personer antalet gånger har skakat rumpa till hiphop, rap, rnb osv. Eller lagat mexikansk mat. Eller utövat yoga… Var fan går gränsen liksom? Känns som det enda folk tjatar om är native american huvudbonader och bindis för det är liksom det en har hört att en ska finna problematiskt. Hur ska en egentligen se på det? Några tankar? Tycker du är så himla rimlig och klok! Puss!

  3. Sofia skriver:

    Vad är det som ligger i glaset och gottar sig?

    1. Sofia skriver:

      Hehehe, ojdå. Var nog ditt finger på andra sidan glaset! Trodde först en persika!!

  4. Linda skriver:

    Hahaha jaaaa ”väninna” + ”odd molly” = äkta 40plus. Älskar’t.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG