Det lönar sig att vara en martyr

18:55 2016-05-10

I lördags fick jag en förlåt-bukett av mina bästisar Johanna och Linso (återkommer till det längre ner). När vi ändå är inne på att kalla grejer ”den perfekta” (se förra inlägget) så skulle jag kunna sträcka mig till att säga att den här buketten är… perfekt. Kolla på den:

img_0601-1.jpg

img_0602-1.jpg

…Så varför fick jag då en förlåt-bukett? Jo, precis när jag gjort i ordning och förberett en mysig brunch till oss 5 tjejer så plingar det till i vår smsgrupp och Linso bah ”nu ska jag och Johanna gå och käka frukost, ska nån med?”.

Tillbaka skickade jag ett *krossat hjärta* och en förklaring om att jag trodde vi kommit överens om brunch hos mig och berättade att jag redan fixat det….. Men sa att de inte behövde äta hos mig om de inte ville (men om de inte kommit hade jag blivit mkt mkt arg).

Hehe.

15 minuter senare kom de hem till mig med denna bukett. Sen blev vi aspackade kl 11 – 15.

Men gud, nu när jag skrev ut detta i text så framstår de bara som bra personer och jag som *needy*, aja. Är väl kanske sant.

 

En kommentar | “Det lönar sig att vara en martyr”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Jag förstår dig! Blev skitlack på mina vänner för att de var 20 minuter sena till en brunch vi hade spikat och jag ordnat ALLT för (typ värmt baguetter i ugnen så dom va krispiga lagom tills den utsatta tiden). Blev ännu argare för att dom var på gott humör och hade väntat in varandra vid hållplatsen istället för att gå direkt till mig. En flaska prosecco senare var jag glad igen haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG