Masters silversko

16:05 2016-05-19

img_0861.jpg

 

HEJ HEJ HEEEEEEEJ älskade ni

Älskar mina silverskor från Superga. Gillar också boken Americanah som vi läser i bokklubben nu. Dock går det jävligt segt att läsa 600 sidor. Tror ens ögon vant sig vid 140 långa tweets och rubriker från typ aftonbladet. Är lite av en chock att läsa långa meningar?

Man får väl göra en ”martin huss” och börja avvänja sig snart och bli lite mer munkig och bildad.

I övrigt är det väl ok med mig. Har en riktigt störig finne på hakan, lite sömnbrist och framförallt stressmage. Och inte tränat på typ en vecka dessutom – vilket jag märker på mitt psyke med en gång? Blir liksom lite… seg i huvudet. Skulle bah vilja ut och skutta men har samtidigt ingen energi till det.

Vad är bäst att göra då egentligen? SKA man ligga kvar i soffan på kvällen vid det där energilösa humöret eller kan en löprunda ge något? Eller kommer de göra mig ytterligare trött?

Ni som kan det här med träning får gärna svara master.

14 kommentarer | “Masters silversko”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Caroline skriver:

    Åh, var kommer de fina byxorna ifrån? Behöver exakt såna! Snälla hjälp!

    1. Hanapee skriver:

      Other stories! Köpte för typ 3 månader sen, finns liknande där :)

  2. Cecilia skriver:

    Om jag känner att jag verkligen inte har lust men ändå *borde* springa så brukar jag tänka: jag behöver bara springa 2 km idag, det är allt.

    Då blir det lättare att ta sig ut + att det 8/10 gånger känns bra så fort man sprungit en bit så man springer längre i alla fall. Känns det fortfarande skit när man sprungit 1 km så springer man inte mer än 2 km. Då har man i alla fall fått lite frisk luft. Eller ta en promenad bara.

  3. Madeleine skriver:

    Träna i delmål! Tänk, ”jag ska bara ta på mig träningskläder”. Sen ”jag ska bara ta på mig träningsskorna. Sen ”jag ska bara springa runt kvarteret” osv osv. Brukar känna sig mycket bättre efteråt :)

  4. Linda skriver:

    De dagarna jag känner så brukar jag tänka att träningen är helt kravlös, allt som händer är bara bonus i jämförelse mot att ligga i soffan. Så jag stänger av runkeeper och tar en kort runda efter dagsformen. Jag mår alltid bättre efteråt. Med det sagt så är det inte fel att spendera en kväll i soffan om man verkligen inte orkar ta sig ut.

  5. Emma skriver:

    1. Jag lyssnar på podden när jag cyklar till och från jobbet och igår när jag cyklade hem så fick jag först stanna för jag skrattade nästan sönder och sen när jag äntligen kom iväg igen så sa du ”säger du text tv nu så slår jag dig” och då skrattade jag rakt ut och fick en sur blick av en snubbe. Jävla snubbe!

    2. Jag är typ också där med träningen men jag tvingar iväg mig själv till gymmet men vet faktiskt inte om det blir bättre egentligen? Vågar dock inte bryta det flyt jag haft nu, är så rädd att jag fastnar i soffan om jag ger mig själv en paus liksom

  6. B skriver:

    Du kommer inte bli trött tror jag! Lite trött i kroppen såklart men piggare i huvet och gladare! När jag har absolut noll motivation laddar jag ner en podcast och tar en väldigt snabb promenad. Eller som någon annan nämnde kan det vara en bra ide att lägga upp ett väldigt litet mål och inte göra mer än så.

    Jag fungerar också så att jag bara måste göra det. Kan känna noll lust men får helt enkelt kämpa mig igenom en sådan period för jag vet att huvudet alltid mår bättre. Tillslut kommer motivationen igen. Sen tror jag inte man ska haka upp sig på att resultatet kanske inte blir lika bra på en gång när man haft uppbehåll, huvudsaken är att man rör på sig och får lite extra endorfiner. :)

  7. Linn skriver:

    Bara gört!! Sprang igår kväll pga var seg men sprättig i bena och pallade inte duscha håret så sent så bestämde att jag skulle springa på morgonen innan jobbet idag så jag kunde duscha å va fresh. Larmet ringde och det kändes 100% orimligt att ta sig upp men jag gjorde det. Tog bara en 2 km runda men fan vad mer pepp jag blev på att leva denna torsdag efter den korta svettstunden. Känner också när jag haft träningspauser att jag behöver tvinga mig två tre dagar sen är en ju taggad igen. Heja dig Hanna

  8. Marie skriver:

    Åh, du blir mycket piggare och gladare också! Upp ur soffan du ☺

  9. alex skriver:

    alltså jag märker en sån jävla skillnad på mig själv när jag tränar trots brist på energi, mest i längden förstås jag blir piggare, gladare och sover bättre. + att jag har haft mkt problem med magen och den har blivit meget bättre när jag började springa. löpandet eller tränandet överlag har gjort att jag har mindre ångest också vilket kan låta löjligt men tror helt klart på att det stämmer! klem till deg master

  10. Frida skriver:

    Jag kände precis det där igår. Hade inte tränat på 1,5 vecka och ville inte ut och springa, men kände att jag var tvungen. Så jag bara gjorde det! Och vips så mådde jag bättre och vips så sprang jag min snabbaste 1k ever! Jag sa till mig själv innan löpet, spring 2km (brukar springa 6), det resulterade i 4km. Så gör det bara! :D

  11. Lisa skriver:

    Håller med om allt som sagts ovan, MEN det är ju även extremt skönt att ba ”nä, jag ligger kvar här och göttar mig bara för att jag kan”. Sen kanske man inte alltid ska göra så om man vet att man mår bättre av att röra på sin lille kropp, men ändå. Soffhäng kan göra mycket gott för psyket det också.

  12. Sally skriver:

    Hahaha göra en Martin huss

  13. Malin skriver:

    Jaha, tack för den köpe-cravingen jag aldrig haft innan. Nu var jag tvungen att köpa ett par silverskor. Kände att jag inte kunde fortsätta mitt liv utan dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg