Tips: serien Hashtag

17:36 2016-05-21

Skärmavbild 2016-05-21 kl. 17.30.21

ÄLSKAR den här serien som finns på SVTplay nu. Den tar avstamp ur Instagramupploppen i Göteborg för fyra år sen och är så otroligt välgjord. Alla skådesspelarinsatser är fan OUTSTANDING och så jävla trovärdiga i sina roller.

Älskar också det okommenterade i att så många komplexa tjejroller tar plats och att kärlek mellan tjejer är ett av huvudspåren.

Det möjligt liiite störiga är att produktionen verkar ha fått för sig att det går att instagramma från en macbook?!

6 av 8 avsnitt finns nu på SVTplay. Se den här.

 

7 kommentarer | “Tips: serien Hashtag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia skriver:

    ALLTSÅ JA!!! Den är så så så såå bra och samtidigt får jag så ont i hjärtat. Som 20-åring som gick i högstadiet när instagram slog igenom och sedan gått gymnasiet med allt det här kände igen mig så himla mycket i allting. Bloggarna, framför allt. Ack så viktig och JÄVLAR vilka skådespelare!!

  2. Julie skriver:

    Då tar jag tillfället i akt och tipsar om norska serien Skam!!! Finns på tv.nrk.no och går att streama i Sverige, man kan även ha undertexter. Förvisso norska, men hallå – det går hur bra som helst. Kolla kolla kolla. Gymnasiet, balla tjejkaraktärer, som Fucking Åmål möter nutiden möter all ens tonårsångest och all ens nuvarande ångest. Hepp!

  3. Therese skriver:

    Master! Vet inte varför jag ser dig som någon slags kärleksrådsguru, men du verkar ju vettig och så.
    Jag har ett problem.. Är lite smått kär i en kille som jag dejtat i ca 2 månader nu, men vet inte hur vi ska göra i sommar. Vi båda pluggar och träffades i samma stad, men om bara 2-3 veckor skiljs vi åt för att bo och sommarjobba i våra hemstäder med flera mil emellan oss! Hur fan överlever man? Kan jag kräva av honom att han inte ska träffa andra, att vi ska hålla kontakten, ska vi hälsa på varandra varannan helg?
    Jag förstår att du kanske inte kan sätta dig in i situationen, att du tänker att ”ni får väl se hur det blir och hur det känns”.. Men ingen av oss har vågat ta upp ämnet för att det är känsligt och allt är så nytt. Hur tar en ens upp en sån här fråga? Behöver man ta upp det?
    Puss och kram

  4. Fridah skriver:

    Kollat igenom alla avsnitt nu på morgonen och vill bara se fler och fler. Skådespelarna är fantastiska, och det finns verkligen så mycket igenkänning i denna serie. Tack för tips!!

  5. P skriver:

    Snälla ge fler SVT-tips framöver med :))) Allt från dokumentärer och serier!

  6. Camilla skriver:

    Tipsar också om norska skam!!! Man blir helt fast och kommer uppdateringar och klipp i stort sett dagligen! Måste ses!!

    1. Camilla skriver:

      Skam.p3.no ligger 2 säsonger och där kan man följa ”live” hela veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla