131. Ha kul och håll käft

21:37 2016-06-06

YAAAS! Bra avsnitt med en Martin på gott humör. Snackades bl.a. om:

Martins oro över att sin son är bortskämd, Hannas bakishet, att stalka Fanny Lyckmans kille, droger, rant mot de som håller för sin kortkod, Jon Olssons kvinnosyn och personer som hela tiden ska analysera relationer.

Som vanligt hittas den på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Är din idol Robinson-Kent, du hatar smartphones och lyssnar på cd-freestyle? Tryck då play nedan:

 

2 kommentarer | “131. Ha kul och håll käft”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia skriver:

    Hej!! Älskar er pod och lyssnar alltid när jag ska till jobbet, då kan jag liksom se fram emot att åka dit.. Älskar mest att jag kan känna igen mig i er båda två och inse att jag inte är ensam om saker jag tänker eller gör :)

    Men ljudet har varit ganska dåligt ett tag.. Den här veckan var det du som hördes minst och jag har fått höja till högsta volym för att kunna höra ordentligt. (Och får därmed världens chock när reklamen kommer haha)

    Puss och tack för sällskapet när jag sitter på bussen till jobbet!!

  2. Signe skriver:

    Har också av någon andledning kommit förbi Olssons vlogar och hade så mycket igenkänning av de du sa om hans kommentarer gällande Janni och ”tjej-grejer”…. AH BAH SHHHHH pls

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg