Slutkörd

17:53 2016-06-07

img_1529.jpg

 

Hej älskade ni

Riktigt usel dag här borta på Gärdet där jag jobbar. Har sovit dåligt sen i fredags, känner att jag inte har nån slags kreativitet eller glädje i kroppen och absolut ingen ”fysik”. Ska ju springa Blodomloppet i morrn var det tänkt, men måste cykla till N O R R T U L L och hämta nummerlappen innan kl 19 idag.

Blir så otroligt provocerad av att man måste hämta lappen där. SKICKA HEM DEN TILL MIG SOM DET STOD FRÅN BÖRJAN. Förstår absolut inte hur jag ska orka??????????

Och så den här jävla hemlängtan som äter upp mig inifrån idag. Längtan med blandning av dåligt sammis för att jag inte träffar mina syskonbarn osv. Livet bara går och man lägger fokus på så ovikta grejer i ens liv. Men vet liksom inte hur man ska lösa det? Vad ÄR då viktigt och livberikande då?

 

Mmmm

Näääääääääääää

OK

Ska man ta och hoppa på bajken och trampa till vider-Norrtull då tjolahopp tjolahej

2 kommentarer | “Slutkörd”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Gutterflower skriver:

    I know the feeling! Fick nyligen ett syskonbarn och kan inte åka hem till andra sidan landet förrän om en månad. Längtar ihjäääääl mig!!

    Ibland är det extra jobbigt att bo långt ifrån familjen.

  2. Fanny skriver:

    Ååååhhh Hanna!!! Har haft exakt samma känsla i typ fyra månader nu. Dåligt samvete för att stanna hemma i Stockholm pga rädslan att ”missa” roliga saker.
    Gjorde slut på det genom att skita i allt och boka biljetter till mitt andra hemma 100 mil uppåt!
    Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp