SNACK i Vecko Revyn

11:34 2016-06-02

5 kommentarer | “SNACK i Vecko Revyn”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sanna skriver:

  Så bra snack. Okomplicerat och lätt men ändå djupt och insiktsfullt på nått sätt. Kändes verkligen som du hade koll på livet och gladeligen delade med dig till dina undersåtar. Tack master!

 2. Malin skriver:

  Kan ju bara hålla me! Är 27år (han 31år) och firar tio år i år. Nånstans vet man ju att sånahär tidiga förhållanden ”ska” inte hålla. Men fasen vad kul det är att få dela och varit med om så mkt. Såklart både roliga och tråkiga tider<3 men kärleken!! Heja den. (nej, vi är varken gifta eller har barn)

 3. Sabina skriver:

  Jättebra :D jag och min man träffades när vi var 16 och är 28 nu, håller med om allt du sa!

 4. Hanna skriver:

  ALLTSÅ ÅH vad bra! Skulle vara fantastiskt om du och Martin kunde göra en extended version av detta i podden och få höra om kärlek från ett manligt perspektiv med!

 5. Julia skriver:

  Åh ja! Håller med Hanna som skrivit ovanför här om podden. Kanske ha ”relations-frågestund” inför den eller något?

  Har följt din blogg till och från sen jag var kanske 15-16 och är idag 21 och har läst flera inlägg om dig och Anton och ert förhållande och flera frågor om hur ni får det att hålla och visst är det comforting, men detta! Att få HÖRA dig prata om det. Det kändes så bra. Är på ett ”dåligt ställe” med min pojkvän just nu och undrar om vi borde göra slut eller fortsätta kämpa och allt det du sa kändes bara så lättande att höra. Vet ju att det är som du säger men det blir lättare att förstå när DU master säger det högt. Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla