Rehab hos morsfarsan

12:12 2016-07-03


HEJ ÄLSKADE NI!

Saker jag gjort sen sist:

1. Kollat på REA-vloggen med min numera sexåriga(!!) systerdotter Alma. Älskar REA-vloggen och älskar att jag kan imponera så hårt på Alma med att berätta att jag varit i Bolibompastudion, sett Labyrintstudion, träffat Malin Olsson och bolibompadraken osv. Skryter helt HEJDLÖST inför henne, men vill ju bara bli älskad……..

2. Gjort yoga med morsan. Gjorde yoga mot min huvudvärk och TROR att den ev blev ca 10% bättre. Morsan tog sig ner på golvet också! Vinst! 

3. Sovit. Helt obekymrat eftermiddagsnappat för första gången på hundra år. Först bredvid mamma och sen bredvid pappa, en grundläggande trygghetskänsla infann sig. Som att vara tillbaka i livmodern.

4. Druckit öl i Sundsvalls crazy uteliv där det kom fram supertrevliga KILLAR helt oberoende av varandra som berömde det jag skrivit senaste dygnet. Då blir jag varm, trygg och hoppfull för en stund!!

OCH: Stort tack alla ni som delat och bidragit till diskussionen om våldtäkter. Känt mig hoppfull där också. Men såklart är den känslan också kantad av kommentarer och mejl från män med åsikter och ”sanningar” som återigen gjort mig rädd och uppgiven, men framförallt att det skett ytterligare fyra våldtäktsanmälningar på bara festivaler det senaste dygnet. 

6 kommentarer | “Rehab hos morsfarsan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Joanna skriver:

    Bästa Hanna,

    Jag är ett stort fan av det du skriver, av hur du lyckas förhålla dig till all skit i världen och hur du kämpar för vettiga värderingar och en schysst tillvaro.
    Hur du outtröttligt jobbar för ett bra klimat på nätet, och hur du och Martin med podden belyser och lyfter fram ämnen och bildar oss som lyssnar.

    Kort sagt, jag är ett fan av dig Hanna. Kämpa på syster!

  2. MK skriver:

    Yoga with adriene i mitt hjärta❤️❤️❤️

  3. Systeryster skriver:

    En liten rättelse bara… Alma är SJU år..

    1. Hanapee skriver:

      Hahahaha just ja, SÅ DÅLIG MOSTER

  4. Rosanna skriver:

    Känn dig inte uppgiven. Skriv inte för personer som Daniel Bergman; skriv för personer som behöver din styrka. Skriv och gnäll för de som, precis som du, börjar känna sig uppgivna och maktlösa. För dem når du ju!

    Skriv också för att diskussionen aldrig ska tystna. Och när du känner dig trött kan du – helt objektivt från min sida – stödja dig mot det faktum att du är bättre än dem.

  5. Josefine skriver:

    Vars i Sundsvall träffade du dessa killar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg