Sommaroutfitta #4

09:18 2016-07-13


Så, tydligen gillar ni det icke-uppstyrda med mina outfittor, så jag fortsätter. 

Jeansklänning med knappar fram från ASOS.

Ljus (och skitig :((() Kashmirtröja från Other Stories.

Ansiktsmin från STÖRIG!!!!!

10 kommentarer | “Sommaroutfitta #4”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Paulina skriver:

    Snyggmaster! <333

  2. LS skriver:

    Masteeeer jag behöver hjälp!! Jag har sedan ett par veckor tillbaka avslutat ett sex år långt förhållande. Vi är sambos och bor fortfarande tillsammans men han har åkt till sin hemstad för att vi inte ska behöva gå på varandra. Jag har funderat och bearbetat detta i typ två år (så jävla hemskt att jag inte tagit tag i det förrän nu) så för mig känns det mest som en lättnad att det är slut. Till saken, jag var i Sthlm i helgen på konsert och träffade en kille som jag totalklickade med, blev allvarligt blixtförälskad trots att han verkligen inte är min stil alls. Men jag kände för första gången på länge att jag ville ligga med ngn efter att känt mig helt död på det området i flera år. Vi låg inte men jag funderar på att åka till Sthlm i helgen för att träffa honom trots att jag vet att det antagligen inte kommer bli ngt mer (är absolut inte ute efter ngt seriöst redan). MEN jag känner mig så otroligt känslokall mot mitt ex som jag vet mår skit samtidigt som hela min kropp säger att jag MÅSTE åka. Mitt intellekt säger nej men allt annat säger ja. Typ.. Inser att jag kanske inte har en fråga egentligen mer än: är jag dum i huvudet som åker, bakom mitt heart broken ex rygg? Oavsett vilka reaktioner jag får på detta så vet jag att jag kommer åka för oj vad jag inte visste att det gick att känna en sådan här dragning till en annan person vilket innebär att vilket svar någon än ger mig inte spelar roll.. Behövde nog bara få ur mig detta. Du är bäst Hanna! Ps. Snygga kläder!

    1. Sofie skriver:

      Herregud KÖR TJEJEN!!!! Ligg med honom också om du känner för det. Du behöver kanske inte köra upp det i ditt ex ansikte, men du har all rätt i världen att gå på den feelingen utan att få dåligt samvete.

  3. hm skriver:

    Skrattade högt åt din sista mening!!

  4. Nile skriver:

    Yes!! Älskar ”äkta” (kräks lite av att använda det ordet menmen) outfits, alltså det folk har på sig på riktigt och inte det man valt för max antal likes typ. Det här är skitbra, fortsätt med det!!

  5. X skriver:

    Hanna!!! Jag måste ha hjälp från någon som inte bara ser svart och vitt. Jag och min pojkvän har varit ihop i ett par år och nu har jag fått reda på att han varit otrogen flertalet gånger på sistonde (senaste månaderna – aldrig samma tjej, alltid bara sex). Han säger att han älskar mig och att det aldrig betydde något. Vi har varit lyckliga annars, kära och älskar varandra – planerat framtid och allting ihop. Jag har egentligen inga problem med det fysiska, det är själva sveket och lögnerna jag inte kan ta. MEN jag har googlat, läst och tänkt och funderar på ett öppet förhållande. Är det helt knäppt? Att man ska få fortsätta ha sex med andra utan några som helst känslor eller kontakt men bara ha korten på bordet och inte ljuga eller svika. Gud är jag bara hjärntvättad?

    tänkte att kanske är du klok nog att vägleda. tack för att du e bäst!

  6. Sandra skriver:

    Fint som snus!

  7. Linda skriver:

    Master, vad var det för låt i din snap ”bästa låten just nu”?

    1. Sara skriver:

      Undrar också!!

  8. Johanna skriver:

    Bästa Hanna!!! Du bloggar så grymt bra just nu, ville bara säga det! Din outfitta-bild i springkläder fick mig faktisk att gå och ut springa vilket var väldigt välbehövligt. Och alla dina inlägg känns så ärliga och som att du verkligen VILL skriva dem.

    Hanna är bäst, ingen protest!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg