Stockholms bästa badplats?

08:40 2016-07-07

img_2433.jpg

Todelo(?)

Här ligger jag med Ann Heberlein på tuttarna – och Parisa bredvid med boken ”Bad Feminist” över sina. Känns som om det är två grejer som hör ihop.

 

Kan konstatera följande saker efter gårdagens bad i Stockholm:

  1. Älskar Ingarö. Tar alltså 40 minuter från Stockholm att köra dit och så öppnar sig både landet och havsmiljö. Stränder och klippor. Djur och människor. Allt i symbios. Åk dit och bada vettja!
  2. Ann Heberleins bekymrar. Ja, det är väl inte helt oväntat att just jag här – i en blogg på nöjesguiden – skulle yttra den typen av åsikt. Men vafan, KOM IGEN! I Intervjun i Fokus begärde hon att bli sedd som annat än ”kvinna, mamma, vit, medelklass” etc etc. Ha då i åtanke att hon i en bespottad (men delad!) krönika nyligen buntade ihop och avfärdade flera skribenter som ”rasifierade brudar från förorten”… .. …. :-))))
  3.  Fokus är vettig tidning. Ändå jävulskt lättläst men ändå fördjupande tidning???SKUMMADE jag mest men kände mig iaf 1% smartare efteråt. Har aldrig i mitt liv köpt en Fokus, får ändra på det. *iNteLliGeNt*.

 

4 kommentarer | “Stockholms bästa badplats?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Rasha skriver:

    NEEEEJ HANNA!!!!
    Kom till biblioteket och låna en Fokus graaatis :D Och massa andra BRA lättlästa, svåra, fördjupande, roliga, svenska eller internationella tidningar/dagstidningar!!
    Snälla sprid till dina läsare att det finns massa på bilbioteket att hämta, all information och tidningar och kunskap de vill ha. Och vi som jobbar där hjälper dem så himla gärna <333333 och allt grattis. Fattar du vilken lyx. Kram

  2. Amanda skriver:

    Men, när du säger Ingarö, vad menar du exakt? aldrig varit där men tänkte åka ut dit imorgon! :) kollar på karta och det är jättestort ju.. vet du vad platsen ni var på hette? Typ Ingaröstrand? Mörtviken? Eller kommer man fatta och hitta ställen när man väl är där? Puss!

    1. Hanapee skriver:

      Lilla sand stora sand!! Puss

  3. Malin skriver:

    Ååh! Min mor bor på Ingarö (jag är från Värmdö, men bor i Sumpan numera). Det är så jäkla fint därute, speciellt på sommaren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg