Trevlo

10:03 2016-07-19

HEJ HEJ
Var på en middag igår hos Emelie och Anton (ni vet paret som vi brukar åka till Nerja med) (eller så vet ni inte). Aja, de har ert jättemysigt ställe vid havet här på en ö utanför Sundsvall. Vår gamla granne Mange+tjej Kristin var också där (se bild) men han hade uppenbarligen inte lika trevligt :-////

Mkt bra selfieljus där ute förresten.

I övrigt har jag mensvärk som vanligt. Men den har ändå varit hanterbar, värre har det varit med min PMS de senaste dagarna. Känns som att ju mer pms jag har, desto mindre mensvärk får jag.

Hoppas ni antecknar.

Eller JO, de hoppas jag att ni gör. Och forskar på det här. Så att det kan framställas bättre lindring.
Mvh

HP

3 kommentarer | “Trevlo”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alexandra skriver:

    Har verkligen samma! Mindre pms ger mycket mensvärk och tvärtom???? Kan aldrig heller avgöra vilket som är minst jobbigt! Tänker ofta att det psykiska är värre men när jag väl sitter där och gnyr med mensvärk så tänker jag tvärtom. Haha aja. Hade ju varit skönt att slippa båda………

  2. Alexandra skriver:

    ÄLSKAR dock att jag är i synk med dig!! Så varje gång jag pmsar/mensar gör du också det vilket underlättar lite!! Höra tjejer snacka/skriva om det som är i samma sinnesstämning hjälper fan lite :))))

  3. Lina skriver:

    Jag har verkligen också samma! Har fått lära mig att om pmsen varit lindrig, och då menar jag det psykiska framför allt, så kan ja räkna med att typ kräkas i mensvärk sen :((((( och tvärtom. Båda suger så jävla hårt, orkar inte!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg