139. Martin överhör vidrig konservation

23:22 2016-08-08

RIKTIGT STARKT AVSNITT!!!! Ni bör lyssna.

Obs: Fått info om att några av er inte får upp podden i vissa appar? Stämmer det? Har ni testat att startat om apparna eller slutat prenumerera och sen tryckt ”prenumerera” igen? Hör gärna av er i kommentarsfältet.

Den här veckan snackar vi ooooooom:

Testa nya grejer, världens viktigaste skådisroll, att BLI en cooling, bröd för 200 kr, bygga relationer vs. kunna allt om film och så hör Martin kanske årets störigaste konversation utan att egentligen säga något störigt.

Ni hittar den som vanligt (hoppas jag) i iTunes och apparna Podcaster och Acast. Samlar du var i dina tonsiller, gör stearinfigurer och pratar med växter? Tryck då play nedan:

15 kommentarer | “139. Martin överhör vidrig konservation”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Liina skriver:

    För mig slutade podden fungera efter avsnitt 134. Nu står det unable to load i podcaster. Fick subscriba igen så nu har jag liksom del ett av poddarna med gamla avsnitt och del två med de nyare. Lite som gamla och nya testamentet tänker jag mig, lika heligt iaf. Kjamizz

  2. Annie skriver:

    Jag använder podkicker och skulle prova ta bort den helt och ladda ner den på nytt men då fanns den inte överhuvudtaget? WEIRD!

  3. F skriver:

    Alltså är så HIMLA glad att ni tog upp det där med huruvida man ska ha en helt friktionsfri relation till föräldrar/familj eller ej! För har funderat så mycket på det denna sommaren då jag bott hemma och haft ångest över att jag ibland går runt och känner sån irritation på familjemedlemmar och vill typ grina över det pga känns som att man borde vara trevlig jämt och att det borde kännas genomhärligt att umgås med dom… Vilket det också verkligen gör ibland men absolut inte jämt. Låg på riktigt och grubblade på detta inatt!! Så tack, känns mkt bättre nu!

  4. C skriver:

    För mig slutade också podden att laddas upp vid avsnitt 134. Använder en Nokia med Windows som mjukvara, och laddar ner eran podd från en poddapp som är gjord av Nokia. Alltså en app som fanns i telefonen när jag köpte den!

  5. Elin skriver:

    Roligaste avsnittet! Älskade Martins historia om tågresan!

  6. Sofie skriver:

    Använder podcaster och för mig slutade det också funka efter avsnitt 134. Men funkar fint nu när jag testade att avfölja och sen börja prenumerera igen som du tipsade om :D

  7. emma skriver:

    för mig funkar det inte ens med att avfölja/följa igen.. =( har försökt flera gånger :(

  8. Sofia skriver:

    Jag har också försökt med att avfölja och ladda igen, men det funkar inte!! har podkicker!

  9. S skriver:

    (OBS dum fråga) finns det något sätt att ändra inställningarna på ljudet så att reklamen har samma ljudnivå som podden? För i nuläget blir jag både halvdöd och livrädd varenda gång reklamen skriker till :/

    1. Sara skriver:

      Känner samma! Har inget problem med själva reklamen men med ljudet. Tycker det är kanon att ha er som sällskap på bussen på väg hem från jobbet. Skön vila och vettiga samtal. Men den mysiga känslan försvinner lite när man blir så skrämd av reklamen. Men gillar verkligen podden ?

    2. Lina skriver:

      Samma här tyvärr!!

    3. Malin skriver:

      Det är samma för mig med! Reklamljudet är så mycket ljudligare än själva podljudet ?

      Ps älskar er podd, tack för den! Ds

  10. J skriver:

    För er som har podkicker testa avfölj podden och sök sedan på den i fliken itunes (den som är bredvid search). Funkade för mig, nu har jag alla avsnitt igen! :-)

  11. Malin skriver:

    För er med problem med era podspelare! Testa Overcast istället, aldrig haft något problem med den :)

  12. Linnea skriver:

    Använder podcaster och efter avsnitt 134 vägrar den att uppdateras, vilket är märkligt för det fungerar fint för alla andra podcasts jag följer? Har testat att avprenumerera/prenumerera och allt möjligt men gav till slut upp och laddade ner Acast istället…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla