140. Martin köper cykel

21:29 2016-08-15

PRISA GUDARNA! Tror ljudet EVENTUELLT är bättre denna gång? Kan någon bekräfta? Denna vecka innehåller podden följande:

Hanna känner ett okontrollerat självhat och Martin köper en cykel. Dessutom snackas det bekräftelsebehov, avundsjuka, ny knark-mobil och mystiska pipljud i halsen…

Ni hittar den som vanligt på iTunes, podcaster och Acast. Badar du i sand, hatar kortklippta och gör smycken av stearin? Tryck då play nedan:

5 kommentarer | “140. Martin köper cykel”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Vick skriver:

    Men två sim har man för att ha jobb och prIvat telefon i ett eller att ringa billigare utomlands med ett billigare företags sim. Haha ;)

  2. Linda skriver:

    Haaaha! Skrattade så mkt åt din estet teater-referens!!! :’))) gick också den linjen och glömmer aldrig min lärares uppmaning till oss att ”myllra runt i rummet”. Gärna i method acting style och typ halta, ha ticks eller nåt annat *crazy*. Åååå saknar ändå estet-lajf lite. Så. Nu ska jag fortsätta lyssna på världens bästa pod <3

  3. anna skriver:

    ÅÅÅHHH bästa podden. Var perfekt på hundprommisen igår kväll när jag behövde tänka på vad fan som helst förutom mitt egna liv för en stund!

  4. E skriver:

    HAHA jag älskar martin! Skrattade så mycket på bussen åt cykelaffären och påväg från bussen skrattade jag så jag kiknade åt halshistorien. Mina grannar måste trott jag blivit galen men har inte skrattat så mycket på länge. Älskar er pod!!

    1. Hanapee skriver:

      gulle du! vi älskar dig!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla