5 grejer jag vill ha just nu

18:00 2016-08-19

8073223251_2_8_1
1.
 Winter is coming osv. Den perfekta jackan på alla sätt är från Zara.

d_grande
2. Fick prova det här av en polare och det satt som BERGET. Och såg nu att detta inte var slutsålt längre?!?! Som jag väntat!!! Lip kit Posie K från Kylie.

0450936001_1_100011
3. Jakten på Den Perfekta T-shirten™ slutar aldrig. Denna är från Other stories.

910196-tage-taklampa-gron
4. Men snälla ge mig den här bara. Vill ha den ANTINGEN i hängades över köksbordet ELLER i hallen. Gud rös när jag skrev ”hallen” måste vara ett tecken. Heter ”Tage” och är från märken Pholc.  0409133001_1_100011

5. Inser nu att jag inte ens äger en snäv kjol???? Är 27 år???? Denna i innetyget SAMMET är från Other stories.

13 kommentarer | “5 grejer jag vill ha just nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mich skriver:

    Kylie lip kit är det bästa jag köpt!!!! Har Koko K ✨

  2. Jenny skriver:

    Jag vet att inte så många läser kommentarerna men tänkte att jag skulle fråga er plus Hanna ändå. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska gå Genusvetenskap A eller inte. Är den lärorik och rolig? Min tanke från början var att ha en chill höst, börja jobba, ta körkort och bara plugga någon liten kurs. Men har inte kommit in på den lilla kursen som jag vill å och inte skaffat jobb. Så då tänker jag att det kan vara bra att gå kursen så att jag har något att göra typ. Vill alltså gå kursen men hade tänkt att gå den till våren istället egentligen. Fick vänta att jag kom in igår torsdag och måste svara senast måndag innan min plats försvinner

    1. Anna skriver:

      Gå kursen! Jag gick Genusvetenskap 1 på SU och den var väldigt intressant och rolig. Jag tyckte det kändes som en bra första kurs om man inte pluggat på Uni så mkt innan heller.

    2. R skriver:

      Det är ju lite klurigt att ge dig ett bra råd utan att veta vad du har för framtidsplaner och mål. Jag har ändå några tips på frågor man kan ställa sig som utgångspunkt för när man står inför den här typen av vägskäl.

      Kommer den här vägen leda mig nämre mitt mål?
      Vilken erfarenhet kommer jag att ha nytta av i framtiden?

      Vill man göra karriär t.ex. får man väga mellan hur viktig arbetslivserfarenhet kontra kursen i fråga är för att du skall kunna avancera (/eller ens komma in i det fältet).

      Specifikt när det gäller huruvida en utbildning/kurs är lönt att gå eller inte tycker jag att den här frågeställningen hjälper:

      Om jag hade varit tvungen att betala för utbildning hade jag då valt just den här? Eller hade jag sett det som ett slöseri?

      (Jag vet att det kan låta rätt överdrivet att formulera sig på det här sättet, men på ett filosofiskt plan betalar vi ju ändå med vår tid och vad vi gör med just tiden tycker jag är värt att se som en invistering. Du vill inte ha gjort enbart dåliga invisteringar, även om du har råd att kanske göra både en eller två eller tre, för att sedan vara 30 år och långt ifrån dina drömmar med både irrelevant arbetslivserfarenhet och utbildning)

      Om du har ett mål försök göra lite research för vad som kan ta dig tid. Speciellt att rådfråga en vuxen som redan tagit sig dit du vill vara tror jag kan vara nyttigt!

  3. E skriver:

    Älskar bloggen just nu!

  4. Rebecka skriver:

    Rös också av välbehag av tanken att ha den i hallen! DO IT :) tack för fin blogg! <3

  5. Nikki skriver:

    Ang Den Perfekta T-shirten™, vet någon (typ Hanna?) om den här är genomskinlig? Har letat land och rike runt efter en vit som INTE är genomskinlig men det är ju fan omöjligt!!!

  6. Patricia skriver:

    Kommer du ihåg när du gjorde en insamling så att du skulle kunna köpa en TV? HHaha så sjukt. Kom att tänka på det nu när du skrev ”ge mig den här bara” på nr4???

    1. Hanapee skriver:

      HAHAHAHAHAHA åh herreGUD

  7. Julia skriver:

    Jackan, omg master köp den så vi får se den med ditt prinsessan-Bala-huvud som sticker opp! (Älskar antz)

  8. Johanna skriver:

    Tror jag har den vita t-shirten och den kvalar typ in som Den Perfekta T-Shirten! Funkar perfekt med en beige bh under!

  9. Saga skriver:

    Letade länge den perfekta vita tshirten tills jag fann den på weekday, här är den!

    http://shop.weekday.com/se/Womens_shop/Tops/Kate_T-shirt/542470-6965735.1#c-49929

  10. Isabel skriver:

    HANNA, när du hittar den perfekta t-shirten vill jag att du announcar till VÄRLDEN var du funnit den. MVH Ständigt På Jakt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG