143. Kicken i korvkön

22:20 2016-09-05

MÅNDAG = POD-DAG!

Här kommer ett lite rörigt, lojt men ändå TRIVSAMT avsnitt där det bland annat snackas om:

Martins hår som är längsta på länge, Hannas natt på Kristallengalan, hopplösheten kring dumma världen, pappafeminister och kommande livepod.

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Dricker du ur ”krus”, peelar dig med sand och rider på järv? Tryck då play nedan:

4 kommentarer | “143. Kicken i korvkön”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Julia skriver:

  Måste säga att jag älskar dina ”nu är podden ute”-inlägg bara för den sista lilla slutklämmen där du radar upp tre extremt mossiga saker att göra. Skrattade högt åt ”rider på järv” alldeles nyss. Så få inte för dig att sluta, för det är åtminstone en person som tycker det är kul!

  1. Sandra skriver:

   Hahahaha samma här, älskar det Master!

  2. Linda skriver:

   Älskarrrr också detta! Bästa är ”rider på järv” och ”är kompis med en schäfer”!!! Ge ut en liten bok/diktsamling? Jag hade köpt.

 2. Ellinor skriver:

  Det går ju inte att lyssna på podden! Krånglar varje vecka och först mot slutet av veckan får jag igång dem. Varit så sedan ”i flashig bil” (som för övrigt är den sista uppladdade podden på podcaster?) Lyssnar på acast. Vanligtvis så spolas de fram i superfart, utan ljud, men när jag trycker play på denna blir bara bilden på er suddig och inget mer händer. Bara jag som är med om detta?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg