Fredag dårå

18:22 2016-09-16

PMS, hosta, inbillad lunginflammation och ledsen. Ligger inlindad i en filt och har börjar sett om Vänner! Skrattar högt? Sen kommer jag på att livet är jobbigt och då grinar jag hehe. Men ikväll kommer min storebror hit och i morrn är det Anton och hans kompis Zackes stora 30-årsfest på en båt här på Söder! Berättar mer om den i morrn. 

Om jag överlever till dess!!!

Puss alla hoppas ni får en härlig fredag 

7 kommentarer | “Fredag dårå”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    <3

  2. Karin skriver:

    Började precis kolla om Vänner innan jag hörde i podden att du också gör det! OCH, tänkte också på att jag skrattar högt, KOSMOS-SYNK!!!

    1. MK skriver:

      Men hörrni sluta nu – jag plus kille kollar om vänner och ikväll påpekade jag att vi skrattade rakt ut hela tiden, typ fnittrade?! Är det något extra skrattigt i luften som vi alla lägger märke till prick nu eller? Blir rädd/fascinerad

  3. Malin skriver:

    Har också börjat kolla på Vänner igen då min kille inte tittat på detta tidigare…(han är 31år och normal i övrigt :-D). Skrattar högt åt båda :-)))

  4. Sabina skriver:

    Måste kommentera att jag började se om Vänner för en vecka sen! Trend? :’D

  5. Fridah skriver:

    Skrattar också alltid högt åt Vänner, konstigt eftersom en typ vet alla repliker utantill vid det här laget pga sett alla avsnitt så många gånger:)) Och gissar på att de flesta kanske sett New Girl men annars tips! Också en serie som en skrattar högt åt ibland!

  6. Kajsa skriver:

    Hanna! Var har du köpt dina glasögon? Googlade precis ”hanapee glasögon” och fick upp ett inlägg från 2015 med ett annat par glasögon, vilka iofs också var fina… Men ja, dessa, var har du införskaffat dem? Puss och kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg