Public services Hanna och Amanda + min irritation

13:29 2016-09-29

img_4233.jpg img_4235.jpg

HEJ

Här kommer två starka(?) bilder från gårdagen. Jag var stylad av mitt privata GLAM TEAM Hillewi (ni vet min frisör som också är make up artist) – så jag tog kanske 200 bilder pga kände mig stilig.

Här är jag förresten med min kollega Amanda som är inslagsproducent på Hanna badar med en kändis, och sociala medier -redaktör på vår redaktion. Tänker att vi är Public Services Hanna och Amanda.

Fast mest bara lika på namnen

 

JAHA vad ska jag skriva idag då?

Är fortfarande konstant irriterad. Eller typ konstant, går över lite då och då, men sen kommer det tillbaka i FULL KRAFT. Gärna i kontakt med andra personer. Det är inte pms pga har stenkoll på min menscykel och har inte pms-veckan nu. Någon skrev att jag kanske var stressad och att irritation ofta är en konsekvens av det. Kanske är det då, men samtidigt känner jag mig inte SÅ stressad? Har ju varit värre liksom.

KAN det kanske vara så att jag har rätt att vara irriterad på …det mesta? Och flesta? Fast ja, det känns ju också orimligt att saker plötsligt gått och blivit irriterande nu.

En grej som får mig på bra humör är att Justin Bieber är i stan. Känns som om att Stockholm plötsligt blev lite härligare? Lite mer färgglatt. Har bytt skrivbordsunderlägg till Bieber nu för att behålla denna känsla mmmmmm 8-))))))))))

 

 

10 kommentarer | “Public services Hanna och Amanda + min irritation”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Therese skriver:

  Hej! Vaaaaaaar är din fantastiska regnjacka från?!

  1. Hanapee skriver:

   Helly Hansen!

 2. hm skriver:

  Använder du p-piller som kanske påverkar humöret? Äter du regelbundet? Jag har märkt på mig själv att jag blir mycket mindre lättirriterad på jobbet när jag inte hoppar över frukosten samt har med mig en ordentlig matlåda jämfört med de dagar då jag bara slänger i mig en bar! Känner hur jag blir pratigare och gladare gentemot mina kunder!

 3. Cornelia skriver:

  Åh, vad befriande att höra att någon befinner sig i samma situation. Jag är förbannad konstant just nu och tycker alla runt omkring mig är FÅNIGA och BANALA (fast jag älskar dem…) stannar mest inne så jag ska slipper få ert utbrott på någon utav dem. Fantiserar om dessa saker: 1.kasta sten igenom en ruta 2. Bara ta en kaka på ett café, smaska på den så hen bakom disken ska fråga ”vad exakt gör du för något?” 3. Välta cyklar – bara ställa till oprovocerad oreda. 4. Gråta mot någons famn – blir tröstad, bli kliad i håret, någon som med myndig röst kan säga ”allting blir bra”.
  Jag känner mig som ett barn. Reagerar mer ilska i full kraft när jag egentligen bara är …. Ledsen? Har någon form av existentiell klåda ….

  Kram!

 4. J skriver:

  Vart kommer dina fina byxor ifrån? :)

 5. Julia skriver:

  Åh jah är också skitirriterad på ALLT och ALLA det senaste utan någon anledning. Kan liksom till och med bli sur på pappa när han försöker vara snäll och skicka pengar, what the fuck liksom. Har en sån jävla arghet i mig som bara vill spy på allt, vill kunna gapa och låta alla mina inävlvor bara och hat åka rakt ut. Så nu är jag sur på mig sjäv för att jag är sur men inte vet varför jag är sur. Aja life hoes on eller nått..

  1. Julia skriver:

   Ops, goes on* ska det ju givetvis stå..

 6. Sophie skriver:

  Men NI är lika!!

 7. Mimmi skriver:

  älskar att vi är fler här som plötsligt är förbaskade?! fattar inte vad som pågår i mitt huvud, allt och alla är plötsligt så störiga?!?!? förstår ju att problemet måste vara i mitt huvud just nu men………ÄR inte alla lite lite extra störiga…. just nu? :’) <3

 8. Malin skriver:

  Det kanske är hösten!!! Känner igen mig i känslan av ständigt irriterad nu.
  Glad vanligtvis men irriterad september-december.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer