Hejdå inspelningsveckorna

21:39 2016-10-13

img_4824-1.jpg

Jaha nu tänkte jag alltså börja ett blogginlägg med ”saker går snabbt när man har roligt” helt seriöst men va fan det ÄR ju så.  Det är slitigt att hålla på med inspelning, man ska upp tidigt, hem sent, 5 h i ett badkar (alltså låter ju skönt men min hjärna är på 10% efteråt), rodda upp, rodda ner, hålla humöret och vara trevlig mot kollegor som sliter på.

Och så göra bra innehåll förstås. Bjuda på sig själv, träffa nya gäster som kanske inte är super tjenis med att kliva ner i ett badkar framför 4 kameror, anpassa sig efter målgruppen och vara ”ROLIG!!!” osv.

Men allt det där jobbiga är ju egentligen aldrig jobbigt FÖR DET ÄR JU SÅ KUL ATT GÖRA TV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vill aldrig sluta med det här. Alltid jobba med att filma grejer oavsett om det är framför eller bakom. Älskar framförallt att vara i en redaktion? Har gjort det enda sen egoboosttiden (r.i.p).

SÅÅÅÅ idag var det alltså sista inspelningsdagen för Hanna badar med en kändis säsong 3. Vet inte om det blir fler säsonger eller om vi ens vill eller FÅR göra just det här formatet mer. Men det har ju samtidigt gått väldigt bra och haft massa tittare så är väldigt nöjd med de här tre säsongerna.

26/10 har nya säsongen premiär.

Nu börjar redigeringstiden! Jag är ju med i all efterbearbetning av programmet så nu kommer det bli nio till fem -jobb igen. Alltså tiderna, inte bloggaren höhöhöhöhöhö.

Ni är en del som frågar om hur man kan börja med tv. Mitt absolut säkraste tips är: plugga MKV/Jourlistik/KY-utbildning (typ medieinstitutet) eller DI förstås men där är det så svårt att komma in. OCH SEN handlar ju allt om vettiga praktikplatser och att aldrig klaga, jobba mycket och vara trevlig. Men praktikplatser får man alltså lättast om man pluggar relevant utbildning.

Kram på alla ni läsare som sitter där och scrollar

En kommentar | “Hejdå inspelningsveckorna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. F skriver:

    Vad är DI? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg