På bättringsvägen JAHARÅ

15:15 2016-10-29

WOOOOOOHOOOOOoooOoooo

Mår bättre! Älskar mediciner! Idag tog jag mig ut en timma på stan och köpte nya handdukar och fikade med Jojje och Anna. Solen sken och jag orkade röra på mig. Blev nästan religös med andra ord.

Mmmm.

Jaha, ni då? Har ni det bra?

PS. Såg dokumentären Amanda Knox på Netflix igår! Asbra! Se!

8 kommentarer | “På bättringsvägen JAHARÅ”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. B skriver:

    Hej alla smarta läsare och hanna. Jag undrar om någon har någon erfarenhet av ngt liknande. Jag har varit med mitt livs kärlek i fyra år vi har varit hundra procent säkra hela tiden men jag har mått väldigt psykiskt dåligt, han har tagit på sig ett stort ansvar och tagit hand om mig och gjort stort avkall på sitt tidigare väldigt sociala och aktiva liv. Jag har varit väldigt besatt och klängig pga stark ångest som jag trott att bara han kan lindra. Nu har han gjort slut med anlednigen att han inte längre älskar mig som en partner utan mer som en väldigt kär vän/behövande litet barn och att han behöver tänka endast på sig själv nu och hitta sig själv och tillbaka till sitt gamla liv. Jag tycker logiskt sätt att det är ett bra beslut eftersom jag behöver bygga upp mig själv med hjälp av mediciner, självförtroende och psykolog istället för min partner. När vi träffades mådde jag bättre och var en sprudlande person som jag vill hitta tillbaka till och som han saknar. Hanna brukar tipsa om att stanna iförhållanden i en icke-kär period och det som håller mitt hopp uppe nu i avgrundssorgen är att det är det han har samtidigt som stora påfrestningar i förhållandet. Jag kan lixom inte acceptera att han inte ser på mig som sitt livs kärlek längre när allt han sagt och gjort tidigare verkligen har visat det och att alla runtomkring säger att sån kärlek vi haft är sällsynt. Visst kan inte kärlek som klarat sig igenom förälskelsefasen och stora påfrestningar inte ta slut? Visst är det en kärleksdipp som han på grund av omständigheterna inte orkar kämpa sig igenom. Eller är det bara jag som desperat klamrar mig fast….jag vet att ingen vet men hanna resonerar så vettigt kring kärlek och många läsare med. Puss!

    1. felicia skriver:

      hej, jag känner igen mig iaf lite i vad du skriver. jag är själv ganska påfrestande att leva med som partner. min kille har varit nära att göra slut med mig flera gånger pga hur jag blir när jag mår dåligt. men det låter ju som att du endå ser det som en bra grej att ni gjort slut, för er båda. att du ska kunna må bra på egen hand låter ju supervettigt :) forhoppningsvis kan det vara precis lite tid ifrån varandra som behövs, om ni inte testat det förut? när jag känt att allt min partner gör stör mig/inte känt mig så kär så har det varit jätteskönt att vara ifrån varandra. har du testat att fråga honom om han tror att det bara är en icke-kär-fas?

  2. Moa skriver:

    Fin mössa på huvve! Vart har du köpt den?

  3. Karin B skriver:

    Så skönt att du mår bättre! Vilken underbar mössa du har.

  4. Emma skriver:

    Jag har blivit löjligt besatt av NRK-serien Skam och hela deras upplägg kring den, och känner att jag skulle vilja få dina kommentarer efter avsnitten som du gjorde med Girls! Får en önska det?

    1. L skriver:

      Varför äter den sig in i ens hjärna för? Så otroligt fantastiskt fin serie. Har älskat Isak sen första säsongen, han förtjänar något fint i sitt liv!!

  5. Eve skriver:

    Men hallå!? Mössan!? Vaaar hittar jag den *googlarsönder*

    1. Hanapee skriver:

      Köpte på H&M år 2007! :-O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg