Skaldjursparty med svärisar

09:19 2016-10-01

Ni kanske inte visste det, men jag har turen att ha riktigt BRA svärföräldrar. När det någon gång ibland känns riktigt tråkigt med Anton så tänker jag att ”ja, men han har ju iaf fantastiska föräldrar, så vi får väl fortsätta vara ihop ett tag till”.

I helgen är dem här och härjar. Igår firade vi att jag fyllt år och jag fick ASFINA blå-grön LINNELAKAN som jag önskat mig (finns på h&m Home) och så åt vi en miljon skaldjur.

Mmmmmm.

Nu luktar man räka.

Puss alla trevlig lördag

10 kommentarer | “Skaldjursparty med svärisar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sara skriver:

  hahaha alltså IGENKÄNNING ibland när allt känns sämst med min kille brukar jag tänka på hur mycket jag älskar hans systrar å ba……….. det blir till att härda ut :-) :-)

  1. Julia skriver:

   Hahahaha jag dör!!

 2. Hanna skriver:

  Master! Jag är så sugen på att köpa samma lakan men undrar om ni kör på vitt underlakan eller även det i den blågröna färgen? OCH hur skönt är det på en skala att sova i linne? Har liksom känt på materialet i butiker och tänkt att det känns som full pott, men är så mkt pengar för mig så jag tvekar lite på om det är värt det. Är det mycket härligare än vanliga lakan eller är det mer en treat for the eye? Kram!

 3. Nathalie skriver:

  MASTER! Du läste ju engelska i SA för några somras sen, jag vill bättre på engelskan och vill göra nåt liknande/samma sak hehe… vart läste du?

 4. yasmine skriver:

  visst gillar du lysmelk? har du märkt att dom har nytt recept och nu smakar de inte lika underbart längre ;;(

  1. Rebecca skriver:

   Jag har märkt det :( så himla sad!!

 5. Linda skriver:

  Har också märkt!!! Sötare och sockrigare smak nu? Inte alls nice.

  1. yasmine skriver:

   Smakar billig julkalenderchoklad ;(

 6. Mira skriver:

  helt rimlig grej det här med svärisar. älskar mina nästan lika mkt som jag älskar min kille, ibland mer. heh.

 7. Anna skriver:

  När mitt ex dumpade mig snyftade jag fram att jag aldrig kommer få träffa hans underbara familj mer :'( Jättetrist att förlora en hel familj på köpet. Men får väl hoppas att mina nästa svärisar är lika fina.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla