Stressäter bananpannkaka och allt är plusminusnoll

09:29 2016-10-03

bild-2016-10-03-kl-09-19-3

Måndag morgon HEJ HEJ

Insåg när jag vaknade i morse att jag skulle till min terapeut idag kl 11 vilket innebar otrolig jävla megastress eftersom jag tydligen dubbelbokat lunch med pappa som var nere i stockholm över dagen. Och behöver egentligen bara vara inne på jobbet.

Dåliga samvetet satte sig som en kniv i bröstet förstås :-)))) Men kan ju inte avboka och betala flera hundra för ingenting liksom.

Så det här terapibesöket kommer ju bli plusminusnoll i välmående. Typ som att stressa till ett yogapass eller oroa sig inför ett mindfulnesslektion. De tar ut varandra.

Gud. Har en inneboende stress över grejer, kanske ska lista dem så att det känns bättre? Ok jag testar:

  1. Livepodden i morrn. Folk har ju ändå betalat och det är slutsålt. Har planerat kanske 2 punkter……….. Vill ju ändå UNDERHÅLLA, måste ta tag i det här ikväll fast då ska ju en gammal barndomskompis komma hit hmm bra planerat av mig där :-))))
  2. En förläsning jag ska ha om en vecka(!?) på en bra reklamskola här i Stockholm…. när NÄR ska jag hinna planera den?
  3. Redigeringen av Hanna badar med en kändis. Jag är ju efterbearbetningsproducent/redaktör(???) vilket innebär att jag hela dagarna sitter i ett redigeringsrum med en redigerare och försöker skapa ett 10-minutersprogram av 2 h material.
  4. Inspelningar av Hanna badar med en kändis. Ja alltså, tro inte att bara för att jag har fullt upp med redigering att jag inte måste planera kommande inspelningar som vi ska ha. Tex. i morrn innan livepodden ska vi spela in ett avsnitt :-)))))

 

Meeeen allt är ju egentligen kul – men inget blir kul när allt liksom sker samtidigt.

Och fan, att att lista hjälpte inte.

Kukis!!!!!!

9 kommentarer | “Stressäter bananpannkaka och allt är plusminusnoll”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sunniva skriver:

    Hej Master! Du är med i veckans nutidsquiz på blogg.se, kolla här: http://blogg.se/article/2016/october/quiz-vet-du-vad-bloggarna-gjort-under-vecka-39.html :)

  2. Linnea skriver:

    Alltså senaste podavsnittet var SÅ bra Hanna! Jag vill inte ge nån prestationsångest för livepoden utan mer ge pepp för att ni, oavsett vad ni själva tycker, alltid lyckas leverera skratt och allvar! puss på er ;*

  3. Evelina skriver:

    Syster! Du måste skriva om detta!
    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23641796.ab
    #czarnyprotest #blackmonday

  4. Poddkollen skriver:

    Hade velat gå på livepodden, men hoppas på fler tillfällen!

    Kika gärna in på poddkollen.se där jag varje dag tipsar och kommenterat olika poddar – eller följ poddkollen på insta :)

  5. Find your inner Yoncé skriver:

    Det ordnar sig! Brukar tänka som du säger då och då i podden ”JAG ÄR JU BARA MÄNSKLIG… och snäll.” ;D Planera in typ 1h för dig själv för föreläsningen så brukar det känns det bättre att man fått NÅT gjort. Även om det bara är att tänka på det och skriva ner vad som helst som kommer upp i huvudet. Bara kludd hjälper ibland.
    Anyway! Skulle bara säga att jag googlade ”Skilda Världar Lillemor” och det kom upp en bild på dig! HAHA Fab.

  6. Isabell skriver:

    Tänk på att det värsta som kan hända är att du kan bli en väldigt omtyckt uteliggare ;)

  7. sofia skriver:

    ha inte prestationsångest över livepodden!! vi kommer dit för att vi gillar er som ni är och när ni är som mest oklara och okonstlade! hag hatar livepoddar där man hör att det är inövade repliker och sådär!

    jag har aldrig varit på livepodd innan så det ska bli superkul och spännande! har dock sett dig live som programledare för portkod-galan och då var du jättebra. förväntar mig bara att ni är er själva :D heja er!

    1. Hanapee skriver:

      Älskar dig!!!!!

  8. Kajsa skriver:

    Men!! Vad är det för föreläsning du ska ha? Jag går på Berghs! Jag vill lyssna?!?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG