150. Börshajen

22:36 2016-11-07

JAHADÅ! Kul att ni lyssnar. Förra avsnittet OCH detta avsnitt tror jag håller sig RIKTIGT starka då vi bl.a. snackar om:

Sjöjungfruben, jeanskillar, svt’s USLA captions på fb, youtubefixering, trasig cd-freestyle, svindyr telefon, hittade pengar OCH tidernas aktieklipp!

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Acast och Podcaster. Äter du bara sylt, rider på bävrar och målar nagellack på mullvadsklor? Tryck då play nedan:

3 kommentarer | “150. Börshajen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Frida skriver:

    Hej hej master. Måste fråga 1) Är din kappa från Dagmar varm nog att ha en vinter? 2) Hur lång är du? Vill liksom veta hur lång kappan kommer bli på mig som är 157 cm liksom……….. SNYGG är de hursom.

  2. Nicolina skriver:

    Lyssnade på podden idag, och tyckte det var så kul när ni pratade om Martins kommande bebis födelsedatum, att jag inte kan låta bli att dela med mig av följande:

    Jag har en vän jag känt i hela mitt liv (mammor kusiner, pappor tenniskompisar), och när vi låg i magen – jag beräknad till maj och hon till februari 92 – så trackade hennes pappa min en del eftersom ”barn som föds tidigare på året blir smartare än de senare och yadayada”. Hon föddes tillslut 30 december 91….

  3. Emma skriver:

    Skrattade rakt ut när hanna berättade om sitt börshajande hahahah vilken inlevelse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla