En sån som går runt i träningskläder och ”mår gott”

00:08 2016-11-21

img_0617.jpg

Fråga mig inte var jag gör med handen? Någon slags luftrunkning tror jag. Har också ett halvt ögonbryn på höger sida, mer om det kan ni höra och se på min Snapchat (@hanapee), bryter ihop över det live.

Idag var det söndag och jag har tillbringat dagen med att gått och gått och gått. Och slängt ihop en vegetarisk middag som iofs gjorde mig såpass o-mätt att jag var tvungen att trycka i mig en falukorvsmacka nu på kvällskvisten……… förlåt.

Har fått så mycket gjort idag! Har handlat julstjärnor (som SJÄLVKLART inte sätts upp innan första advent, man är väl inget DJUR), dammsugit, tvättat 3(!) maskiner, städat badrummet, fikat med Johanna och Frida och mått allmänt gott i mina mjuka träningskläder – har ju ett par sådana där tjockare springa-ute-när-det-är-kallt-tights från Peak som är min nya uniform.

JAHA nu tror jag Anton kom hem med taxin från Engelberg!!!! Och eftersom jag har råkat gjort sönder 1 av 2 portnycklar måste jag ner och öppna åt honom aaaaahhhh

Puss!

 

7 kommentarer | “En sån som går runt i träningskläder och ”mår gott””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Agnes skriver:

    Hej Hanna! Jag skulle bara vilja säga att jag tycker att Hanna badar med en kändis är SÅ bra tv! Sitter med ett stort mys-flin hela avsnitten igenom. BRA JOBBAT!

    Hälsar en 26-årig tjej (kvinna? b-rud?) som bor i Göteborg!

    1. Hanapee skriver:

      fan vad glad jag blir!!!!!!!!!!!!!! stort tack <3 <3 <3

  2. F skriver:

    ”Idag var det söndag och jag har tillbringat dagen med att gått och gått och gått.”

    ” Och eftersom jag har råkat gjort sönder 1 av 2 portnycklar”

    Är den här tempusformen dialektal? Mina ögon gråter lite men jag kanske helt enkelt är ovan?

    1. Hanapee skriver:

      NORRLÄNDSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FÖRSTÅR ju självklart att det ska vara ”gå och gå och gå” men det är väl bra tråkigt hörredu

  3. Cecilia skriver:

    Angående dina ögonbryn!!! Jag hade tidigare under året fått för mig att jag hade brist på sköldkörtelhormon och kollade därför upp prick alla symptom på det och tro’t eller ej men att yttre tredjedelen av ögonbrynen försvinner är ett symptom på detta???
    Ta en titt: http://skoldkortelforeningen.se/sjukdomar/hypotyreos-symptom/
    Enligt den här listan verkar ju allt i livet tyda på problem med sköldkörteln men men..

  4. Selma skriver:

    Hej Hana,

    3-D ögonbryn kan vara något att kolla upp, Kenza fixade precis sina ögonbryn med den metoden. Kan vara värt att kolla upp!

  5. Sara skriver:

    Hallå!!! Såg ju nu att nån redan skrivit en kommentar ang. sköldis men EXAKT sådär med ögonbrynen (+ ett glapp i ögonfransarna :((() fick jag av min hypotyreos. Behöver ju såklart inte vara det, tror de flesta tappar hår lite varstans emellanåt pga alla möjliga orsaker såsom stress, vitaminbrist, irritation av produkter etc. Hoppas det löser sig för dig, mina växte ut fylligare än innan efter ett tag :) ta hand om dig, kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg