Riktigt less person här

20:26 2016-11-01

bild-2016-11-01-kl-20-16

Visst är det riktigt kul att läsa min blogg nu och de senaste 5 dagarna?

”SVAR NEJ” som man sa som tuff 13-åring. Och jag ser också det på er uteblivna kommentarer…….. Helt förståeligt dock, vem är jag att klandra er. Herregud, läs någon annan blogg.

Får jag bara klaga lite till? Jo snälla, okej då, tack bra då kör vi lalala:

1. Jag har ont i halsen igen. Pausade min penicillinkur inför långa tv-sändningen eftersom jag ville vara pigg och blir trött av penicillinet. Idag och igår är min hals igenKLUCKAD.

2. Har fått minst tre (3!) kommentarer från personer i min närhet som bah ”men guuud du är ju jämt sjuk?” NEJ DET ÄR JAG INTE ALLS MEN JAG VAR DET I SEPTEMBER SENAST MEN INNAN DESS INTE SEN I TYP FEBRUARI????????

3. Jag körde yogacamp som jag skulle följa i 30 dagar. Kom till dag 5 sen var jag ju tvungen att avbryta. Längtar till att kunna yoga!!!!!

4. En grej som jag inte tror jag enligt lag kan skriva om? Men den STÖR mig såpass att jag bara vill nämna den här :-))))))

5. Att 9:e och 10:e säsongen av Vänner är så usla jämfört med första säsongen, men nu kan jag ju inte gå tillbaka pga såg ju första säsongen för 3 veckor sen.

6. Har torra läppar.

26 kommentarer | “Riktigt less person här”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. C skriver:

    Hallå Master, ur boo Christopher O’regan har ju program på SVT nu, se och njut! Han avslöjade just att han var med i Breakdance SM som ung, vilket känns så jävulskt otippat??! Iallafall, HOPPAS HALSEN BÄTTRAR SIG<3

  2. Frida skriver:

    Åååååh blir såå nyfiken på vad du inte får berätta enligt lag!!! Krya på dig master

  3. Cecilia skriver:

    Sköööönt att det inte bara är jag som är sjuk och tycker att livet suger!!!!

  4. Malin skriver:

    Berätta vad du inte får säga enligt lag på snap, det är bara coola människor (dvs såna som skiter i lagen) som följer dig där!!

  5. N skriver:

    Heja bästa du!! Tycker om din blogg även fast du är sjuk osv. Och vill veta vad det är med lagen…. / mvh juriststudent

  6. Johanna skriver:

    Får du kassa slemhinnor vid pms?
    Jag får nämligen det och blir ofta sjuk just därför. Pms+sjuk=för djävlig känsla!
    Har börjat äta omega 7 just för slemhinnorna, återstår att se om det hjälper!
    Ville bara ge dig ett litet tips att fundera över om det hänger ihop så för dig med.
    Krya på dig!

  7. Amelie skriver:

    Kram och pepp, din blogg är bäst och även din podd! Älskar din Snapchat! Ät klart din penicillin, både halsontet och allmändeppen går över! Lovar!

  8. Emma skriver:

    <3

  9. maja skriver:

    skickar massa kärlek!!!!!! din blogg e fortfarande bezt så d så<3<3<3<3

  10. Erica skriver:

    Men hallå vad är Yogacamp?? Vill också!

  11. Josefin skriver:

    Omg pausa aldrig en antibiotikakur!!! Antibiotikaresistens är skitfarligt!!
    OBS vill ej vara dömande (har själv gjort det) men vill inte dö

  12. Tissel skriver:

    Vill också veta!!!!

    Mvh annan juriststudent

  13. Bellatrix skriver:

    Hanna, bästa master, TACK för att du skriver såna här inlägg. Känner igen mig så väl.

    Jag har världens prestationsångest på mitt jobb, fuckar pga det upp mer än nödvändigt och allmänt megatrött pga vintertid. Så försöker hänga i så gott jag kan, laga god mat och somna tidigt. Men inatt är tredje natten i rad som jag vaknar igen med hjärtklappning och ångest. JÄVLA SKITLIV.

    SKÖNT ATT DITT RUM I INTERNETVÄRLDEN alltid får en att känna sig mer mänsklig!

  14. Tina skriver:

    om inget annat kan jag ge tips så du slipper torra läppar. köp Elizabeth ardens eight hour Cream fixar det där på nolltid.

  15. Matilda skriver:

    <3

  16. s skriver:

    inte pausa antibiotika <3<3<3

  17. Michelle skriver:

    Tycker det är så skönt när du skriver såna här inlägg. Man bah JAAA livet är så himla kass vissa dagar och det är liksom okej. Såna dagar blir jag så himla provocerad av ”dagens outfit” och fina semesterbilder. Då är såna här inlägg så mycket skönare att läsa :’)

  18. Martina skriver:

    Hej!

    Om du fått ont i halsen igen, så är det kanske en bra idé att gå till läkaren. Som någon skrev innan, så kanske penicillin inte verkar längre för att du tog ett uppehåll, och resistenta bakterier har utvecklat sig. Så är det kanske något annat man ska prova, för att slå ihjäl dem. Har själv haft resistanta bakterier, och det var jobbigt med återkommande urinvägsinfektioner, tills jag fick rätt medicin.

    Så jag skulle prata med din läkare, krya på dig!

  19. Malin skriver:

    Gud vad jag hatar när folk säger att man jämt är sjuk. Som att man blir anklagad?? och man ba ”JAG VET men det är inte mitt fel!!” Blir inte sjuk flera gånger på rad för att det är kul…

    Bästa halstipset är förresten att gurgla saltvatten några gånger om dan.

  20. Jenny skriver:

    Aldrig aldrig aldrig pausa antibiotika! Resistensutveckling is no joke, fortsätter det såhär är vi snart tillbaka till tiden innan antibiotika upptäcktes. Läkemedelsföretagen forskar knappt på antibiotika för att det ”inte finns några pengar i det”, skev värld

  21. Mli skriver:

    Blev just orimligt nyfiken på punkt nr 4…

  22. Julia skriver:

    Oki, nu kommer jag klaga också! Asså på mitt liv, hehe .__. Kukig dag idag, vaknar upp och får meddelande från pappa i sverige att hans cancer har spridit sig och vuxit mycket och inte alls gått bort eller minskat. Grinar, men tänker aja kan ju inte ligga här o grina så vill gå och handla mat istället. Pojkvännen frågar om jag inte kan gå själv, jag blir sur och så blir han sur?! Wtf, aja säger ok jag kan gå själv, men säger att då kan ju du passa på att tvätta våra kläder då. Han blir surare?! Vi gick och handla mat, allt verka bra laga till och med en god curry. Vi kommer in på något ämne och plötsligt så har jag vart such a bitch lately för jag var ju så kaxig när jag fråga om han kunde göra tvätten medans jag handla. Och igår hade jag ju varit riktigt bitchig efter han kom hem från jobbet och INTE ätit av kakan jag gjort och lämnat på hans jobb. Ööööh jag blev ju ledsen att jag stått och bakat och han inte ens smakat på den ;(( aah då får jag höra att han hade ju minsann fan jobbat hela dagen och så slog han näven i bordet så då gick jag iväg och vek mina underkläder istället för sånt beteende lyssnar jag ej på (hehe blev en bitch som aldrig lyssnar där också) och han gick till jobbet utan att säga hejdå </3 Aja han diskade disken iallafall. Sorry behöve klaga på denna kukiga dag och gå ur mig min sjuka irritation.

    1. Julia skriver:

      Ska försöka att inte skicka ett endaste arg sms jävel också, lyckar mig själv lycka till :))

  23. Elin skriver:

    Saknar du kommentarer kan jag bidra! Kan berätta att jag tänker på dig i stort sett varje vecka när jag städar(!) Började lyssna på er podcast och laddade som tur var ner ”urindoft” (tror jag det hette?) Fick där tyyp det bästa tipset nånsin, hehe! Men skämt åsido, blev äntligen av med stanken från toaletten dom ALDRIG försvann hur mycket jag än skrubbade! Ja, det var det!

    1. Hanapee skriver:

      hahahhaah älskar dig

  24. Ali skriver:

    din blogg är den jag ser mest fram emot att läsa every single day. ler gott varje gång. och skrattar väldigt ofta. du är så fyndig och jag älskar att läsa dina listor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG