Tvingar er att läsa om mina jobb

16:28 2016-11-10

hanna-badar-intervju

 

Sånt här KAN väl vara liiiiite kul för er att läsa kanske? OM någon mot förmodan skulle ha missat vad jag gör på jobbet (dvs. ett badprogram).

Jahapp! Annars då? Jodå, det *rullar på* som man brukar säga. Har rätt kul på jobbet nu när jag äntligen kan fokusera på ett projekt (dvs. redigera och efterbearbeta alla inspelningar av Hanna badar) och inte vara grafiker-producent-redaktör-scenograf-utvecklare OCH programledare.

Bör ju egentligen inte klaga eftersom mycket är självvalt och allt är kul, men har fan känt att det varit väldigt mycket i lill-huvet samtidigt senaste tiden. För så ska man försöka träffa polare, vara härlig med sin partner, göra en podcast, skriva blogg, göra yoga OCH hinna se flera säsonger av Vänner.

Och jag har ju inte ens barn!!!!!!!!!!!!!!!!!

Livspusslet hörrni. Vidrigt på så många nivåer.

Men nu är det alltså bra. I alla fall i 1-2 veckor till. Sen måste jag börja förbereda ett nytt sånt där uppesittarprogram vi gör inför varje lov. Förlåt, måste sluta skriva om mitt jobb, vet att ni brukar klaga på det era små jävlar!!! Men å andra sidan har ni inget val eftersom jag är ensam härskare här inne

nanananananana

 

 

9 kommentarer | “Tvingar er att läsa om mina jobb”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna M skriver:

    Jeg gider godt læse om dit job! jeg gider læse alt som du skriver ;)

  2. Mb skriver:

    Hanna! Kommer ihåg att jag kollade på serien hashtag som du tipsade om i bloggen för ett tag sen. Så tipsar tillbaka nu:) norska serien Skam på nrk! Se den! Sån sjuk gymnasie-nostalgi!

    1. Hanapee skriver:

      Sett!! Såååå bra

  3. Anna skriver:

    Hallå!! Kan vi prata lite om ditt nya intresse för yoga? Hur ofta gör du det? Vad är fördelarna med det? Har du märkt någon skillnad sen du började? Känner du dig mer andlig? Jag är inspirerad till att börja, verkar så himla harmoniskt. Kram (och till föregående kommentar, Skam är typ det bästa jag sett)

  4. Såg precis ditt program för första gången, och det med Chloé Schuterman. Bästa var ju ”reklamen”. Hahaha! Skrattade rakt ut :D

  5. Ida skriver:

    Master! Kan inte du ge förslag på fina kjolar och klänningar som passar att ha till vardags? Har totalt fastnat i jeansträsket och det är ju snyggt men vill ju ha variation!

  6. Sara skriver:

    Hej! Jag kommenterar inte så ofta som en borde kanske, men läser din blogg destu mer ofta och lyssnar på er podcast, sen många år. Och numera är ni bara ett fåtal (fyra?) vars bloggar jag följer. – För, jag har insett, det är just det faktum att du har ett annat jobb kontorstid, som jag gillar! Att du skriver lite då och nu, när andan faller på. Att det kan få vara tyst i några dygn för att det är massor på gång på annat håll. Att inte hela bloggen är som ett eget veckomagasin med glansiga sidor (som t ex niotillfem vars blogg jag också älskar men av just andra egenskaper) och där man vet att blogginläggen är tidsinställd och producerade och kommer på tider.. Förvirrad kommentar kanske. Men ville liksom bara skicka uppmuntran! Olika är bra! Din blogg är bra och sin egna!

  7. Maddie skriver:

    Skor?? SKOR I VINTER???? Vad har man till strumpisar?? Hjälp! Du får gärna tipsa liiiite. Pöss!

  8. Sofiia skriver:

    Älskar dig så jävvla mycket å längtar till dagen kommer då jag krockar in i dig där ute i världen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg