155. Att lansera en facebookstatus

22:39 2016-12-12

WOW! Ni MÅSTE lyssna på detta. Får fan gåshud.

Hanna är på hyper-humör, grannar som ”säger till”, KNARK, har Martin Svensson bytt efternamn? Motverkar skumtomtar dålig andedräkt? Översättningar, dåliga känslo-knappar på fb, Martins rädsla för att finnas på sociala medier och så ställer vi oss frågan varför ingen avslöjar mediemännens svinigheter?

 

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Acast och Podcaster. Bär du hatt av lav, handskar i näver och byxa av järv? Tryck då play nedan:

14 kommentarer | “155. Att lansera en facebookstatus”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hulia skriver:

    Lillbössan?? Vill skänka via den! :))

    1. Hanapee skriver:

      DEN FINNS NU! Tack för påminnelsen!!!

  2. stina skriver:

    Tror inte det framgick vad som faktiskt stod på lappen, något med nattlig leverans? Vore kul att få uppföljning på denna cliffhanger!

  3. Minna skriver:

    Hallå Hanna o Martin!! Sorry sorry inte för att gnälla men ljudet är så djävulskt dåligt. På riktigt. Har typ tvingats till att sluta lyssna på podden pga hör bara om jag sitter i ett tyst rum typ. Kan vara jag som har usla hörlurar men snällaaa finns det något att göra åt det tror ni?

    1. Hanapee skriver:

      nemen! så ska dte ju inte vara! Men folk säger så olika??? Vissa säger att vår pod är den med högst ljud? Andra med lägst? Vet inte riktigt vad vi ska göra buhu

      1. Julia skriver:

        Jag tycker ljudet är bra! Har aldrig reagerat på att det ska vara dåligt, utom när du är iväg och hämtar skumtomtar och pratar samtidigt. ;))

        1. Hanapee skriver:

          hahahah <3<3<3

          1. Minna skriver:

            haha okej då är de bara jag med keffa hörlurar<33

    2. J skriver:

      Jag tycker ljudet är okej men det låter som att ni ”slår i bordet” eller nåt väldigt ofta vilket är så jobbigt att lyssna på! Annars superbra :)

      1. Hanapee skriver:

        Bra! Ska tänka på det <3

  4. Linda skriver:

    Ljudet brukar vara absolut okej! Du säger ju till Martin när han måste tala högre ;) har tre kommentarer till veckans podd:

    – hade varit kul att typ göra en ihopräkning (?) på hur ofta du/ni snackar om att ni har dålig andedräkt. Typ klippa ihop ett best-of-dålig andedräkt-avsnitt! Hahah. Humor. Skrattar alltid över er anderäkts-ängslighet, förmodligen pga relaterar.

    – Jag har ridit på en åsna! 2009 i Egypten. Det var supermysigt och lite läskigt. Ganska skumpigt liksom, men ändå. #backaåsnor

    – vet att du inte kan säga nåt men fyyyyyyyyfan så nyfikis en blir på vilka de sviniga mediemännen är. Gah!

    Ok. Slut på årets längsta kommentar & puss!!!

    1. Lina skriver:

      Jag tror att en av dessa mediemän är Filip Hammar. Han var otrogen mot Jenny under en längre period, hon kom på dem genom hotellräkningar och odiskreta bilder på instagram.

  5. Ida skriver:

    Måste hålla med om dåligt ljud tyvärr.. får typ ont i öronen när ni höjer rösterna, skrattar eller ”slår i bordet”. Samtidigt känner jag att det kanske inte är på min plats att klaga, betalar ju inget för att lyssna och det är väldigt mysigt att lyssna på eran pod. :-)

  6. Karolin skriver:

    Samma här med dåligt ljud! Lyssnar sällan numera eftersom det typ inte går att höra någon om man åker kollektivt eller liknande, vilket är synd för tycker podden är så himla bra egentligen :) Går liksom inte att höja ljudnivån på er pod av någon anledning (jag lyssnar på iphone genom podcaster om det spelar någon roll). Reklamen brukar vara superhögt (eftersom jag måste höja till högsta volym för att ens höra något av själva podden) så dåliga hörlurar kan det inte bero på för min del iaf. Tycker själva ljudet ofta låter ”burkigt” också.

    Sorry om det låter gnälligt, är inte det som är syftet :) Hoppas det löser sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg