156. Du borde läsa Hemingway!

22:01 2016-12-19

Hanna har mens, Martin drar opassande sexskämt och tuggar på skräp, en undulat med stora bruna ögon, stackars sjuka Bo, livepodda, stopp i toan på SJ, Hannas usla humör på Musikhjälpen och så den amerikanska mannen på bussen.

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Samlar du på ädelsten, pratar med syrsor och balanserar på kaktusar? Tryck då play nedan:

12 kommentarer | “156. Du borde läsa Hemingway!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linnéa skriver:

    Älskar att Martin har exakt samma mobil som min 86-åriga mormor

  2. Lovisa skriver:

    Vill bara säga att jag älskar när ni drar långa historier i detalj som den om dig på tåget. Det är ju det bästa med er podd! Hög igenkänningsfaktor, skrattar så mycket! Vill även säga att jag aldrig lyssnar på poddar med undantag för eran som jag slaviskt följer (=bra betyg), ni är BÄST! ❤

    1. Julia skriver:

      Håller med! Bäst är ju när ni bara berättar i detalj om vad ni har för er. Ni gör det så underhållande! Jag hade älskat om ni bara pratade om vad ni typ gjort och ätit sen ni sågs sist. :)

      PS. Kanske kan glädja dig med att jag var och tittade på dig i glasburen på Musikhjälpen och tänkte att du var så snygg ”i verkligheten”. :))

  3. Klara skriver:

    Spoiler alert!
    Jag höll på att spy på väg till jobbet i morse av bajshistorien. Alldeles för lätt att leva sig in i. Men till slut blev jag också så glad och lättad som Hanna och älskade den snälla tanten!

    Tack för ett äkta i-landsäventyr att liva upp min trista vardag med.

  4. Fia skriver:

    Master, när du entusiastiskt berättade om ditt stopp i toan, vet du vad jag gjorde då? Stod och mixade oreokex till min julfudge jag bakade, hahaha! OBS! Är ej känslig person men det var en lite rolig tillfällighet ?

  5. Helena skriver:

    Jag ÄLSKADE bajshistorian och ville verkligen inte stänga av podden. Ville inte stänga av en enda gång när ni pratade om att folk kanske skulle göra det, tvärtom, det var då ni var som bäst!! <3

  6. Malin skriver:

    Hahahahahahaa det här avsnittet var så jävla bra! Och Hanna, du var i toppform, så jävla rolig tusen gånger i detta avsnittet.

  7. Linda skriver:

    Såå bra avsnitt!
    Sluta aldrig ”podda” för ni är bara BÄST <3
    God Jul på er!

  8. Alexandra skriver:

    Hallå ni vet väl om att ni blev hyllade i PP3 förra veckan? 12 december, de pratade om poddar med de som gör ”Får jag lov”, och Jonas nämnde er podd som sin absoluta favorit. Förstår det, ni e bäst !!

  9. karro skriver:

    Alltså det här med folk som nyser högt – jag HATAR det!!!! Min mamma skriknyser också, och jag knyter näven i fickan och biter mig i kinderna. Påpekar jag att det är störigt blir hon sur och säger att hon inte rår för det?!!!! Det är ju bara att INTE skrika!! Åh får dåligt sammis nu när jag hänger ut mamma, men jag sa typ JAAA högt av igenkänning när ni pratade om detta hehe.

  10. karolina skriver:

    Så himla bra poddavsnitt förresten, skrattade typ hela tiden under min ensampromenad!! Bajshistorien! Martins pretentiösa möte! Den höga undulaten! Halvan åker radiobil *emoji med SKRATTÅRAR* hahaha Hanna verkar måttligt intresserad av att lyssna på vad en barnbok handlar om? Och hörni, det är aldrig tråkigt! Bara när ni tror att ni pratar om ointressanta saker för oss lyssnare, då blir jag ju rädd att ni ska byta samtalsämne :)) ni är bäst!!

  11. ebba skriver:

    men TACK för att någon med inflytande tar upp det vidriga med gäspningar! Var tvungen att byta plats på tuben häromdagen pga satt mittemot en kille i en fyra och han slutade. inte. gäspa. HÅLL FÖR MUNNEN FÖR FAN! Vill liksom varken dränkas i din andedräkt eller se ner i din magsäck.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg