Gofrulle

13:19 2016-12-10




Vaknade opp sjuk idag lördag. MEN det hindrade mig inte från att dra ihop denna härliga lördagsfrukost mmmmmmm.

FAN vad jag inte orkar vara sjuk igen. Tredje gången den här hösten liksom.

16 kommentarer | “Gofrulle”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Måste fråga: Var är bordet från???? så himla fint.

    1. Christine Nord skriver:

      Åh jag undrar också, letar efter liknande!!

  2. Emma skriver:

    frågan, fellow sjukling, är: är det där mimosas? och funkar det mot förkylningar???? önska kan man ju, för isåf skulle jag göra en omedelbums!

  3. Sophie skriver:

    Mysigt det ser ut! Krya på dig! Ät ingefära och gör en ansiktsmask eller två :)

  4. Lisa skriver:

    GAAAAHH!!! Har en likadan stjärnlampa och behöver nu en till, kan dock för allt i världen inte minnas var den är köpt – minns du var du köpte din? :D Kramkram

    1. Livia skriver:

      Designtorget!

    2. Hanapee skriver:

      Nä inte Designtorget, köpte den på en numera nedlagd butik som hette Bolagret

  5. Nataliew skriver:

    Okej detta har inget med inlägget att göra, men jag måste berätta vad jag drömde inatt haha! Du var höggravid och ditt vatten gick. Du ville bada men jag sa att det kan du inte göra för infektionsrisken ^^ så jag säger åt dig att duscha istället. Men nästa gång jag tittar dit sitter du och badar ändå och jag säger typ ”men hanna!!! Du fick ju inte!” Hahaha… Sen åkte vi till något sjukhus men hittade inte till förlossningen utan nått annat vanligt rum. Tillslut hitta vi rätt och dom tog fram en rosa fluffig bok där du hade skrivit i flera år om hur du skulle föda och blabla haha… Så himla knäpp dröm att springa omkring med dig sådär ;D

  6. Carro skriver:

    Hej Hanna.

    Lyssnade på podden nyss där du berättar att du ser prickar och maskar när du kollar på nåt ljust. Kan du berätta mer om vad läkaren sa? Har nämligen precis samma, så kallade grumlingar som jag ser nästan hela tiden, tom på dataskärmen. Fick inget bra svar alls av läkaren och har också som du försökt googla mycket. Hoppas du fick ett bättre möte!

    1. Emma skriver:

      Jag har också samma. Frågadeen optiker för väldigt många år sen o han sa nåt om att det var nån rest från när en var ett foster. Tror jag. Kanske hittar på men det var iaf inte farligt, det kommer jag ihåg.

    2. K skriver:

      Jag med! Har har förstått det som att det är glaskroppen som förändras med åldern, att det blir ”klumpar” i den som gör att man ser konstigt. Vissa föds med en klumpig glaskropp också, så man kan se sånt där ända från att man är liten. Det börjar också tidigare när man är närsynt. Så sa en ögonläkare som jag frågade iaf. Men vet inte om det ALLTID är detta eller om man borde kolla upp det?

  7. Malin skriver:

    Redan tänt det tredje ljuset??

  8. B skriver:

    Hanna på nån fest för ett tag sen hade du en jättefin väska, en guld från back såg det ut som? Har googlat sönder men hittar inget liknade :( va va de jag såg? Skulle vara en sån fin julklapp att önska sig då

  9. elsa skriver:

    hej hanna!:) det här har inget med inlägget att göra, men jag undrar en sak. det är så att jag umgås med ett gäng och sedan andra personer utanför det gänget och på senaste tiden har folk i gänget bråkat (jag har ej varit inblandad) och folk från mitt gäng har dessutom bråkat med de jag umgås med utanför gänget. hehe förlåt om det blir lite krångligt… men grejen är den att de frågar mig om råd och vill veta vilken ”sida” jag står på i bråken, men jag vill verkligen inte hamna emellan samtidigt som jag vill bakka mina vänner. jag vet verkligen inte vad jag ska göra för att inte hamna emellan och för att mina vänner ej ska bli sura på mig? har du några tips? krånglig fråga, men hoppas att du förstår. ps du är FETT COOL och grym

    1. Anna skriver:

      Hej Elsa! Du behöver absolut inte välja sida i någon annans bråk. Tycker du kan vara rak och säga det till dina vänner ”ni får reda ut detta mellan er, jag är inte inblandad och kommer inte välja sida”. Om de inte accepterar det så kanske du inte behöver behålla de som vänner, eller be dem växa upp.

  10. Anna skriver:

    FRISKTIPS! inbillar mig att jag blev frisk mkt snabbare med detta iaf, och tänker nog fortsätta så upp till bevis lite grann då men man känner sig ju fräsch osv. DETTA: http://mittkok.expressen.se/recept/ingefarsshot-recept/ koka ihop, shotta på morgonen, bli frisk, spring en mil, osv osv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg