Skaffat mig en bordsdamGRAN

09:56 2016-12-08

0b952abb-72e1-42db-99ec-9720977ab410.jpg

 

”Är den äkta?” var Antons första fråga

Ursäkta? ”Är DU äkta?!?!” ville jag skrika och trycka en julgranskula i kakhålet på han. KLART DEN ÄR ÄKTA. Min älskade bordsgran som jag köpte igår i en stressad insikt av att vi inte kommer hinna fixa en riktig gran och njuta av innan julen är slut.

Den 23/12 sticker vi upp till Sundsvall, sen Åre i mellandagarna och blir kvar där fram till den 9:e januari. Mmm längtar. Igår var jag på glöggkväll hos mina bästisar som alla var rörande överens om att de skulle gå ut på juldagen i Sundsvall. Jag, som har bestämt sen innan att jag ABSOLUT INTE ska gå ut då (pga brukar bli aspackad och ramla in i någon gammal mellanstadielärare och vråla ”heeeeeeeeeeeeeeeej jaaaaaag har aaaallltid tyckt om deeeeeeeeeej”) blev plötsligt sugen på att göra det.

Vet att jag har några från Sundsvall som fortfarande läser den här bloggen. Om jag ska gå ut på juldagen? Var är det roligast och var är folk över 25 år gamla? Och ja självklara frågan är väl; var är alla coola?

Hahahhahahaha

Skoja

Inte

Hejdå

Puss

 

Tack på förhand.

6 kommentarer | “Skaffat mig en bordsdamGRAN”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Fellow Sundsvallsbo här som också vill ha tips hehe. Det är liksom inget särskilt ställe som gör nåt speciellt, iaf inte nåt som marknadsförts än. Inte som för några år sen när OH My spelade (och brandlarmet gick haha). Men det är väl Oscars som är störst just nu skulle jag gissa, även om jag personligen hellre går på konsert än en vanlig klubbkväll (om man ens vågar påstå att det finns klubbar här hahaha).

  2. Emma skriver:

    Vet att Rå kör supé. Börja kvällen där. http://www.rasundsvall.se
    Är det lika bra som det brukar kan ni stanna hela kvällen/natten.

  3. Kajsa skriver:

    RÅ eller Udda är det som gäller?????

  4. Anna skriver:

    Det finns inga värda ställen i stan att gå på längre. Men vill en hänga är ju RÅ fint. Vill en dansa skulle jag faktiskt gå till, höråhäpna, E-street. Bäst är det ju att dansa med äldre donnor. Oscar är fullt av små tjejer som kommer in pga att vakten ”känner” (läs ligger med) dom :((((.

  5. anna skriver:

    Blir era glas dammiga??? Älskar såna ”öppna hyllor” men hatar även damm.::)

  6. Bertil Johnsson skriver:

    Ska inte heller gå ut på juldagen, känner samma sak! Men vet flera som ska gå ut och då är det Rå först och sen Oscar. Saknar stads….. ??? /Berra Från svallet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG