3 klipp som jag ”återkommer” till

19:30 2017-01-10

UPDATE: av någon riktigt, riktigt störig anledning kan inte Nöjesguidens jävla KUKVERKTYG (som det väl heter?) hantera mer än ETT inbäddat klipp per inlägg.

 

  1. Först Zara Larssons magiska framträdande på BBC Music Awards, synd bara att det blev fel på hennes medhörning i slutet vilket resulterade i att hon var tvungen att ”krafsa” på där bak.
  2.  Sen världens bästa coversamarbete (som jag länkat till förr). Är BESATT av detta klipp. Sån lesbian vibe också nininininininiiiii. De gör förresten låten 100 gånger bättre än Crowded House.
  3. Och så det här med Meryl Streep från Golden Globes som kom igår natt då. Herrejävlagud vad bra och starkt det var, samtidigt så enkelt och rakt på.

12 kommentarer | “3 klipp som jag ”återkommer” till”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Skulle det vara någon länk eller en inbäddad video? Kan abso googla men ba undra

    1. Hanapee skriver:

      VAAAA SKA VARA VIDEOS

  2. josefin skriver:

    nu blir man ju väldigt nyfiken!

  3. Frida skriver:

    Lill-tease:arn du då!

  4. B skriver:

    Hana!! Kan du inte ge oss lite musiktips? ????????

  5. T skriver:

    Eftersom du höjt yoga till skyarna och jag verkligen ser upp till dig, vill jag också börja yoga!!! Känns som en bra grej 2017. Men var börjar man??? Tycker det känns så svårt? Och hur länge och hur ofta liksom?! Kan man göra det framför tv:n? Känns som dubbelmoral att yoga framför en tv….. Hm, hjälp Hanna aka den nya yogagirl!!

    1. mk skriver:

      Youtube -> yoga with adriene -> yoga for beginners <3
      Yoga på!

  6. Sara skriver:

    Hej hanna! Vill absolut inte klaga på dig eller så men undrar hur du tänker kring att säga att något har en ”lesbian vibe”? tycker det känns lite konstigt eftersom man aldrig skulle kolla på ett klipp och tycka att det har en heterovibe. Fattar att du menar att dem har bra kemi men man skulle lika gärna kunna säga att de har en sexig/kärleksfull/elektrisk vibe. Detta är inte kritik egentligen utan vill bara peka på ett annat perspektiv. Är lite trött på att kärlek eller attraktion mellan två tjejer (eller två killar) aldrig får vara bara det utan måste vara homosexuell kärlek eller homosexuell attraktion, som om det vore nån skillnad.
    Eller hur ser du på det?
    puss och kram tack för bra blogg<333

    1. Hanapee skriver:

      Eftersom Miley säger att hon flirtar med Ariana? Så Ariana kommer av sig? DET om ngt är väl mer än ”kompiskärlek”. Miley gillar ju tjejer också.

      1. sofia skriver:

        det hon menar är väl att man inte behöver sätta stämpeln ”lesbian” på kärlek/flirtig stämning mellan tjejer. utan man kan bara kalla det kärlek/flirtig stämning. utan ordet lesbian framför.

        1. sara skriver:

          precis!!

  7. Emma skriver:

    mmmMMmmM älskar den här typen av inlägg! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla