Det är bara klag som kommer ur denna jäntas mun

21:20 2017-01-19

d1ab2d9c-7598-4534-991f-6beea81b508a.jpg

Hej älskade ni,

Jag har kört igång HÅRT efter min förkylning. Rensat hela två byrålådor OCH hela min garderob igår kväll. Tog på riktigt totalt 4 timmar.

Var t.o.m tvungen att gå hem lite tidigare från jobbet idag eftersom jag tror jag brände ut mig igår? Var superyr och helt svettig på jobbet idag. Vill verkligen inte riskera att bli sjuk igen SOM NI KANSKE ANAR.

Men är det inte det ENA så är det väl det ANDRA. Mensen kom ju som ett kärleksbrev på posten i förrgår. Trodde jag var gravid i förra veckan, så det var ju ett glatt besked. Hade redan börjat planera för bebis i vårt skräprum och tyckt synd om pyret som fick utstå så mycket alkohol på nyårsafton.

Men istället kom alltså blodforsen och den efterföljande mensvärken. Herre. Jävla. Gud. Att jag glömmer bort det här VARJE månad? Just nu är det en sån där timma då jag har värk i hela nedre ryggen och det känns som om någon hängt sig i sådana där ”kropps-krokar” i min snippis.

Mmm. Mycket ska man få stå ut med. Oj oj oj.

Huga buga!

15 kommentarer | “Det är bara klag som kommer ur denna jäntas mun”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. B skriver:

  Hej! Lider oxå av torra ögonlock som Martin, hälsa honom att köpa Oculentum simplex APL en kräm från Apoteket den ligger bakom kassan, den gör under!

 2. Carolina skriver:

  Hej! Du måste berätta mer om din steamer, hur funkar den??

  1. Hanapee skriver:

   JA!!!!!!!! Älskar den väldigt mycket. Ska tillägna ett inlägg till den.

 3. Anna skriver:

  ”Hängt sig i kropps-krokar i snippis” hahahaha aldrig hört en så bra beskrivning av den delen av menssmärtorna TACK

  1. Hanapee skriver:

   Heheeeee…. sant ju! Puss

  2. josefin skriver:

   EXAKT min tanke!!! försöker förklara för alla killar hur det liksom känns som blåmärken eller något

  3. Amanda skriver:

   HAHA, ÄNTLIGEN har jag också en metafor till hur hela underlivet (ja det ordet för det måste syfta till allt från övre insida lår till ”venusberg”) känns pga mens – EXAKT som att någon hänger i kroppskrokar därifrån. Exakt. Som det måste kännas.

 4. Julia skriver:

  Men Master! Du ska inte behöva ha så ont!!! Det går att få ordentliga värktabletter för sånt! Jag äter pronaxen, funkar kanon.

  1. Hanapee skriver:

   Meeeeen, har ju SÅKLART varit på vårdcentralen sne jag var 19 år gammal, fått feta pronaxen, fungerar absolut inte på mig TYVÄÄRRRRRR

   1. Anna skriver:

    Men måste ju finnas någon medicin som hjälper eller träning eller kosthållning! Är ju helt sjukt att du ska behöva ha så ont varje månad.

 5. Elvira skriver:

  Min mamma pratar alltid om hur fantastisk intelligent kroppen är med alla sina funktioner och jag ba: visst men undantaget (minst) en grej – det MÅSTE finnas bättre sätt att få ut ett minimaliskt ägg ur livmodern än med mängder av blod och stora smärtor??? Vad hände med att jobba med gravitationen liksom? Nej nej här ska krampas som fan för att få ut lille äggis. Skitsmart lösning kroppen, verkligen.

 6. Jenny skriver:

  Hej bästa Hanna!
  Jag förstår om du är skeptisk till hormoner, men du har inte provat eller övervägt en hormonspiral åtminstone? Den innehåller bara gestagen och inget östrogen (ingen ökad risk för proppar). Den minskar blödningen med minst 60% och även värken.
  Jag skulle i och för sig rekommendera att äta kombinerade P-piller kontinuerligt hela tiden (aldrig ha mens, eller göra litet uppehåll typ 2 gånger per år). Alla är såklart olika, men jag känner många andra som också trivs otroligt bra med detta! Det är förstahandsrekommendation för alla när man går på ungdomsmottagningen nu, men särskilt för de med svåra smärtor eller stora blödningar.
  Om du väljer ett P-piller med högre östeogenicitet, minskar risken för biverkningar som lustpåverkan, akne och viktuppgång. Istället blir hyn bättre och det skyddar mot både äggstockscancer och livmodercancer (särskilt om en inte har mens så ofta).

  Förstår som sagt om du är skeptisk, jag har själv i perioder av depp funderat på om det kan vara P-pillren. Men kommer alltid fram till att livskvalitetshöjningen som följer av att fullständigt slippa mens och akne är överordnad och helt fantastisk.
  Jag lider med dig och ville ge dig ett tips!
  Kramar

  PS. Släpp aldrig Sundsvalls-målet, du och Gina D for president!

  1. Hanapee skriver:

   Funkar bra med preventivmedlet jag använder nu :-) Dvs. Inget JAG som tjej behöver ta 100% ansvar för, tack för tips dock :)

   1. Jenny skriver:

    Bara för att förtydliga (OBS inte tjat), så menade jag inte alls att dom skulle syfta till prevention. Det är många som använder dem fastän de aldrig kommer i kontakt med sperma, bara för att dom mår bättre, slipper mens, akne och värk osv.
    Håller helt och hållet med dig om din ståndpunkt vad gäller ansvar för preventivmedel!

 7. Amanda skriver:

  Orudis är ett annat smärtstillande som funkar jättebra för menssmärtor. Det är kramplösande! Du som verkar så erfaren har väl redan prövat det säkert men ett hett tips om inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla