Hejdå Åre, julen och nyår

18:39 2017-01-05


HEEEJDÅÅÅÅÅ 

Gjorde mina sista åk i morse för den här resan alltså. Var ute i backen när liftarna öppnade pga ville testa hur det gick för mig när underlaget var nypistat…. och OJ vad bra det gick! Fick beröm av både Anton och hans far.

Men det får jag iofs jämt pga de har listat ut att precis som ett barn, eller ett… djur?  Så lyssnar jag väldigt bra till beröm. 

I övrigt sitter vi ÄNTLIGEN på tåget hem efter att ha kört på världens halaste och vidrigaste väg från Åre till Sundsvalls Anton den sjuka jäveln har förresten bokat tyst avdelning för oss här på tåget. Synd bara att jag inledde det hela med att BRYTA IHOP eftersom jag hann träffa mina föräldrar och syskonbarn i 10 minuter istället för 2 timmarna vi hade planerat. Har så ont i hjärtat nu! Glömde också ge pappa en riktig kram vilket jag bröt ihop för igen.

:-))))) 

Puss och kram från stabil person

8 kommentarer | “Hejdå Åre, julen och nyår”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hannaintepee skriver:

    hahah alltså såhär känner jag bara <333<3<3<3333<3<3333333333

    1. Hanapee skriver:

      TACKARRRR

    2. THERESA skriver:

      Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: (drogunduspellcaster@gmail.com) kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

      1) Love Spells
      2) förlorad kärlek Spells
      3) skilsmässa Spells
      4) Förbindelse Spells
      5) Bindande Spell.
      6) Breakup Spells
      7) Bannlys en tidigare älskare
      8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
      genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

  2. Hanna skriver:

    Grattis på namnsdagen Hanna!

  3. Karro skriver:

    Men åh, känner med dig så himla mycket <3<3<3 Har varit hemma på jullov i TRE veckor nu och är alltså fastklistrad vid mina föräldrar………och har jättedåligt samvete över att jag ska lämna dem igen…..och över att jag var tvungen att plugga ikväll, när jag bara har två dagar kvar med dem för den här gången, istället för att sitta med pappa och kolla på film:( Alltsååå är man 26 eller 6?!! :(

  4. Fanny skriver:

    Kära Master,

    denhär terminen och sommaren ska jag läsa en distanskurs på mittuniversitetet vilket betyder att jag behöver åka till Sundsvall kanske 5 gånger och stanna några dagar. Förutom att plugga, vad ska jag göra i Sundsvall? Var finns billig öl var äter man en helt ok prismässigt middag vilket café kan man sitta och plugga?

    Help a gurl out. Puss!

  5. Emma skriver:

    Men Hanna du har ju jättefina ögon!!! Fin tydlig ”ram” runt iris.

  6. Hanna skriver:

    Hanna! Vore det inte fett med ett inlägg där man kan lära känna andra bloggläsare? Jag har följt dig i över två år och det verkar finnas många likasinnade som har gjort detsamma. Det vore jättekul att få lära känna dem bättre – möjligtvis via din blogg? Vad tycker du, master? KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg