Tralala

19:41 2017-01-13

Bild 2017-01-13 kl. 19.35 #3

NEMEN

En person med ögonbryn!!!!!!

Ca kl 14 i eftermiddags däckade jag helt av nån slags bihåle- och ögoninflammationsutmattning och väldigt less på livet. Sov i ett par timmar. Vaknade och ….mår bättre!

I alla fall såpass bättre att jag orkade resa mig från soffan där jag bott i snart 3 dygn och gick till badrummet och tittade på ögonbryndtutorials och försökte härma. Sen tog jag mig ner till ica och köpte allt gott jag ville ha till kvällen =

1 äppeljuice
bär
yoghurt
en cheesedip
en guccadip
två påsar nachos
en påse popcorn

JAHAAADÅÅÅååååå då då då. Så jävla göttigt. Nu ska jag vräka i mig allt detta + min kortisonspray och diverse grejer. Och så ska jag se På Spåret och sen sova.

Om jag mår ännu bättre i morrn kommer jag vara så otroligt, otroligt lycklig. Blir typ pirrig av tanken? Ska dock varken träna eller dricka en droppe alkohol förrän jag varit frisk i minst en vecka.

*bygger upp immunförsvaret*

Tack för alla era gulliga önskningar!!!!!! Tycker så mycket om er!!!!!

 

4 kommentarer | “Tralala”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Selma skriver:

    Hej Hanna!
    jag undrar om du kanske kan dela med dig av dina tankar om ”rätt” och ”fel”? Nu syftar jag alltså på magkänslan typ. jag har själv aldrig magkänsla om nånting. Min kompis sa att han har haft en ”rättkänsla” om sin flickvän hela tiden de varit ihop. Jag har själv en pojkvän och känner varken att det är rätt eller fel liksom. Alltså det känns ju bra att vara ihop med min kille, hade det känts dåligt hade jag ju märkt det och gjort slut haha. Men hur separerar man liksom rätt och bra? Om du fattar? Tänk om man är ihop och allt är BRA men inte RÄTT liksom. Hur tänker du kring detta? Hur vet man???
    Kram <333

    1. Lulu skriver:

      Haha, det är så underhållande att alla här verkar se Hanna som någon sorts allmighty förhållande-guru!? Menar bara att man kanske inte ska utgå från att Hanna sitter på den ultimata förhållande-mallen. :D

      1. Selma skriver:

        Haha, det är så underhållande att du inte förstår att jag har frågat cirka 10 personer om detta innan jag vände mig till Hanna :)

  2. Anna skriver:

    Sjukt fina bryn! Krya

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG