162. Martin intervjuar Hanna

22:20 2017-02-06

MÅNDAAAAAAAG! Och så nytt avsnitt förstås. Denna vecka är det en intervju.

Martin tar tag i saken och intervjuar Hanna! Och hon är allvarligare än ni någonsin hört henne! Vad är hennes mest vanligaste tanke? Vad räds hon? Vilken dokusåpa skulle hon helst vara med i?
Självgott avsnitt MEN också självkritiskt. Ett avsnitt för de riktiga finsmakarna av Martin och Hanna… eller ja, mest Hanna då.

PS. Ledsen för usla ljudet, höj!!!

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Trampar du druvor, dricker björnsvett och lyssnar på jazz? Tryck play nedan:

3 kommentarer | “162. Martin intervjuar Hanna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mellanfröjd skriver:

    Skrekskrattade när du hörde mitt namn som ”Mellanfröjd” och tyckte att det lät som ”ett ortsnamn”. Tack för att ni tog med min fråga. Tycker om er!

  2. Alli skriver:

    Hallå jag måste klaga på ljudet. Inte bara på den här podden utan alla. Dom är så låga? Har på högsta volym men kan ändå inte lyssna på tex tunnelbanan för så får något låter runtomkring så hör man knappt nåt ???

    1. Malin skriver:

      Håller med Alli. Kan inte lyssna. Vill men jag måste va där det inte finns så mycket annat ljud och det händer ju sällan. Kan ni inte ha två mickar? Blir mycket bättre ljud då. Alternativt redigera upp Martins röst i efterhand? Skulle va så mycket bättre. Ni har ju hållt på ett tag så ni borde ju kunna gå spons till en mick eller köra i redigeringsprogram. Vet att ni har många som lyssnar ändå så en liten person som slutat kanske inte spelar nån roll men känns tråkigt :/

      Vet att du hatar såna här kommentarer meeeen finns ju en anledning till att vi skriver (gillar dig och VILL lyssna).
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg