Päschon goes for fashion

16:11 2017-02-01

HUR kul är inte min rubrik? Anton som kom på den! När han är på andra sidan jorden dessutom. Han är alltså fortfarande kvar i Japan och åker skidor medan jag ränner på modeevent i Stockholms Innerstad™ #supercouple #goals ”#jonandjanni

Närå, har knappt besökt *modeveckan* eftersom en JOBBAR ju om dagarna. Förstår inte hur jag skulle hinna ta mig in till stan mitt på blanka dan från bunkern här ute vid Gärdet? Nåväl. Igår var jag i alla fall på ett suuuuuperhärlig middag plus filmvisning som Daisy Grace hade ordnat. Ska köpa den rosa jackan på bilden nedan(!!!)

Tog förresten inga bilder utom dessa tre rätt värdelösa, och mingelbilderna tänker jag ej använda pga såg ut som en fiskmås på dem :—-)

324a1471-77b2-425a-9dd1-982c1e31e785.jpgcb054d53-d36b-4581-9494-5f142674797e.jpg 63e5a1f8-5783-4859-9bf4-f0a0bdcdd6a4.jpg

 

Ja, riktigt usla bilder. Förlåt för det. Glömmer alltid att fota? Så märkligt efter ändå 11 år av bloggande. Samtidigt tänker jag att sånt alltid är bevis på att man har lite roligare än de som hinner ta bilder…….. Tänk på det nästa gång er mobil gapar tom ELLER är fullproppad med bilder.

Hejdå från vis person

4 kommentarer | “Päschon goes for fashion”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Färgblind skriver:

  Alltså förlåt men … Vilken rosa jacka? De enda jackorna jag ser är den på blonda, svarta tjejen … och den är blå? Och den på tjejen med jätteröda läppar och ett(?) stort örhänge, i mitten av er tre, och den är typ… Brun?

  Är den senaps-gulhåriga kakan? Är det hennes överdel du menar? Är det en jacka?

  Fattar ingenting.

  1. Hanapee skriver:

   Haha jackan på tjejen i rosa rummet, den ÄR rosa men ser blå ut

 2. Veronica skriver:

  När kommer selfien med William då!!?

  1. Hanapee skriver:

   FICK INGEN :-(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg