Kalla mig odlarn’ (och kom på fest ikväll!)

11:38 2017-03-30

 

– GE MIG ETT A! M! Ö! B! O! R! 
– VAD BLIR DET?
– AMÖBOR!

Hej amöbor,

Igår kväll hade jag sån sjukt ”omhändertagande dag” med mig själv. Min pappa har ju varit här pga han skulle operera sin tå. Låter fjuttigt, men det var ganska anavcerat med nedsövning, spikar och skit. Nu är det i alla fall fixat och efter att ha assisterat honom lite (sjuk känsla att ”ta hand” om förälder???) fick jag ta hand om mig själv 8-)

Hängav mig helt åt den 40-åriga batikkvinnan som bor i mig.

Jag gjorde ett 40 minuter långt yogapass med bara mig själv för första gången, jag hittade på eget ”flow” (lol) med rörelser jag kom på efterhand. Kände mig så otroligt zen efter ett tag. Avslutade kvällen med ett glas rödvin samtidigt som jag ODLADE. Har typ odlat från frön en gång förut så vettefan hur det här blev – men nu är tomater, chili, koriander och basilika satt i jorden.

Mmmm.

Ikväll ska jag dricka bärs på förfesten för Åre Session som ”vi” på Nöjesguiden är med och ordnar. Kom! Här kan man anmäla sig.

 

7 kommentarer | “Kalla mig odlarn’ (och kom på fest ikväll!)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Magge skriver:

  gud va ”goals” du var i detta inlägget??? vill också ha batikkvinna-tendenser i future

 2. Karin skriver:

  Åh ja!! Har själv för första gången satt lite frön och är som besatt att pyssla om nu när mina tomater och paprikor tittar upp. Trodde verkligen inte jag, som alltid har en tendens att få blommor att dö, skulle tända till så mycket av det här?? Jag bara älskart och youtubar filmer där de visar hur jag ska gå vidare med mina växter. Känner mig så härligt nördig ?

  Ser med spänning fram emot hur det går för dig. Hoppas jag får läsa mycket om din odling, master!

 3. Regina skriver:

  Shit vad sugen jag blev helt plötsligt på att odla saker? Gillar tyvärr inte grönsaker så mycket men gillar avocado så får väl odla det. Tycker också på riktigt att yoga är typ skitkul och bra, men haha hittade du på egna yogarörelser? Låter i och för sig nyttigt :)

  http://www.zaitzova.com (skriver om feminism så läs gärna <3)

 4. Lisa skriver:

  Du kommer att bli som Frankie när du blir gammal tror jag B)

  1. Hanapee skriver:

   Hahahahaha bästa kommentaren jag fått på länge

 5. Åhhhhhh odla! Vill också men 1/10 plantor klarar sig hos mig. Min dröm är att ha ett citronträd på balkongen. Folk bah ”ett fucking citronträd?” och jag bah ”Yesssssssssssssss”. Iaf. Det är min dröm.

  Hoppas dina plantor tar sig!!! Så ngn kan säga ”en fucking chili?” och du bah; ”yessssssssss”.

 6. Vilken superkväll de låter som ! En annan har ätit popcorn ur påse och legat på soffan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg