NAILED IT!

20:30 2017-03-14

07b855a1-5e02-4aed-b85f-7a39e7bc59e5.jpg

Hej gullisar

Visst har jag fina my little pony -naglar? Lyser upp vädret ute nu. Apropå väder så är det tydligen SNÖSTORM i New York nu………….. och vi åker om mindre än 24 h………… hahahahha??????? Alla plan idag är ju liksom inställda.

Alltså OM planet inte lyfter så kommer jag på riktigt bryta ihop. Sen att det är snö där gör ju inget, mest bara mysigt och ingen resa som hänger på vädret, men jag vill bara att planet ska gå. SÅ HÅLL ALLA ERA TUMMAR OCH VIDRIGA SMÅ TÅR!!!!!!!!!!!!!!!

Stort tack förresten för alla bra New York -tips, har bokat bord på roliga restauranger och Anton har tvingat mig till att vi ska gå på Sleep no more, som är någon slags skräckteater där du är en del av pjäsen som tar 3 timmar. Kommer förmodligen bli no more sleep för mig efter det, men men vad gör man inte för att kunna berätta efteråt att man gjort något………………..

OM vi kommer iväg dvs. Nu ber vi ihop tycker jag.

10 kommentarer | “NAILED IT!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Minna skriver:

  Hej Master! Jag tar studenten i vår och behöver verkligenverkligen tips på snygga studentkläder, är helt lost i mode-djungeln. Tycker att du har internets bästa stil så det vore så najs om du kunde tipsa om nått <33 snälla?

 2. Ma skriver:

  Du kommer nog älska pjäsen! sett dom tidigare och det är SÅ bra

 3. Anna skriver:

  Sorry, har fabulous tår!

 4. Stina skriver:

  Sleep no more är SÅ ROLIGT! Ett tips: gå runt själva så kommer upplevelsen bli dubbelt så bra eftersom ni kan diskutera allt efteråt och pussla ihop era två historier!

 5. my skriver:

  alltså sleep no more är otroligt, du kommer ALDRIG uppleva nåt bättre i teaterväg i ditt liv, tro mig!!!!!!!!!!!!! och ät majskolvar på la esquina och polenta på juliettes, köp massa gott snacks/mat på grand central market å ät det i samma extravaganta stationsmiljö, drink drinkar på salvation tacos rooftop, ät brunch på 983 i bushwick, while in bushwick ät peruanska burgare på stället i hörnet knickerbocker/george st. osv osv osv i al oändlighet, e så avis

 6. Josefin skriver:

  Har också rosaglittriga naglar! Soulmates!

 7. Kristina skriver:

  Kära Master! Landade i NY igår precis innan snövädret och visst det snöar och blåser en del men inte nånstans så stort drama som dom påstår :))) enligt min mening borde ert plan kunna lyfta utan problem!!! Håller tummarna! <333

  1. Hanapee skriver:

   Wiiiieee!!! <3

 8. Lisa skriver:

  Ät hamburgare på The Spotted pig!!!!!!

 9. E skriver:

  Vill veta allt om teatern, i detalj, helst i podden!!! Skulle aldrig klara av det haha, får rysningar av tanken på interaktiv teater. Huuuga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp