Förbereder inför långsändningen

14:19 2017-04-13


”Stadig frukost” i morse innan jag klädde in kalvkroppen min i tighta syntetmaterial så småvalkarna kröp ut där de kunde och så tog jag mig an 40 min yoga.

Mmmmmm. Livet som bohemkvinna fortsätter. Ge mig en kolonilott nu.

Ikväll 21.00 är det ÄNTLIGEN dags för vår långa sändning som jag är producent för! Och som jag tjatat om den senaste veckan. Har ju känt mig lite låg sen det blev sommartid typ (vårdeppig???) men NU börjar saker kännas lite roliga igen och den här typen av sändningar får ju hjärnan stimulerad och utmanad – vilket jag behöver.

PUSS! Och hoppas ni ber alla 15-åringar ni känner att titta på vårt program ikväll. På SVTplay och Youtube sänds det.

9 kommentarer | “Förbereder inför långsändningen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Får man kolla om man är nästan 28 också? Snälla <3

  2. JUNITJEJ skriver:

    Lycka till ikväll!

  3. Lina skriver:

    Asså exakt samma för mig med sommartiden!!!! Allt har varit blä men idag känns det faktiskt ganska nice. Lycka till! ✌️

  4. Petter skriver:

    Lycka till!

  5. Julia skriver:

    Ändå vanligt att ju ljusare det blir och därmed ”vårigare” så måste vi/vill vi tvinga oss ut mer från våra hörn i soffan under en filt med ett glas rödvin. Sätter press. Man kan ha det in mind för att inte vara för hård mot sig själv ^^

  6. Amanda skriver:

    Hanna!

    Snälla hjälp mig. Jag fick igår veta att min pojkvän under vårt första år tillsammans skickade (inbjudna) dickpics och sexchattade med andra tjejer. Vi har varit tillsammans i fem år idag, är förlovade och planerar bröllop. Jag vet inte hur jag ska hantera det här. Han säger mest bara att han är ledsen, att han var dum och ung och självisk och att det vi har nu är så himla fint. Jag älskar honom och vill att vi ska fixa det, men känner mest just nu att hela vår tid tillsammans är en lögn – hade jag vetat det där för 4 år sedan hade jag nog bara gjort slut. Jag var liksom 18 år då och hade inte en så förlåtande syn på den här typen av svek. Att vi är tillsammans nu beror på att jag inte visste.

    Jag tror som du att svek/otrohet/annat fanskap inte är svartvitt (det är därför jag skriver till dig, tycker du är så klok i dessa frågor!!) och jag vill att vi ska få det att fungera igen men just nu känns det som om hela värt förhållande är en lögn. Vad ska jag göra?

    1. Hanapee skriver:

      Kommer kanske inte som en chock när det kommer från mig men har bara en grej att säga: SLÄPP DET!!!!!! Herregud vad man gjorde dumma grejer innan man förstod vem man älskade. Och fler dumma grejer kommer man säkert göra i nån kris. Störiga är bara att någon berättat detta för dig nu? Vore bättre om du slapp vetat det bara.

      1. Anna skriver:

        Sådant kommer ju alltid fram förr eller senare, bättre att få veta nu än om fem år. Men håller med i i sak, om förhållandet är bra nu och ni är ärliga mot varandra så är det väl bara att köra på och släppa det gamla. Men det kan ju också vara så att du hänger upp dig på detta för att det är något som skaver i relationen nu, då tycker jag du ska prata med din kille om det istället.

    2. xx skriver:

      Vill inte säga varken bu eller bä om vad du ska göra, men har varit i en liknande situation med min kille där han undanhållit sängdelande med en tjejkompis (som jag tar väldigt allvarligt på, så ja sue me! Kan ju iofs undra varför man undanhåller något som inte ska vara en big deal heller). Vill ba skicka kärlek och styrka. Vad du än beslutar dig för så är det rätt. Det är bara du som vet i slutändan för just ditt förhållande. ❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp