Nyduschad på utsidan, vidrig på insidan

15:32 2017-04-04

HEEEEEEEEEEEEEEJ

Ja, här är jag och poserar gulligt i kameran, men jag mår SÅDÄR. Orkar inte gå in på detaljer (emo), men känner mig allmänt loj och har brist på vila. Men! På lunchen stack jag rakt ner till jobbgymmet, körde lite rodd (precis som i House of Cards) och situps och framförallt: tog en lång dusch. Förlåt för vidrigt statement men kände mig faktiskt som en ny människa efteråt.

 

Något som jag också hoppas ska göra mitt psyke gott är att jag i helgen ska till Åre – med girlsen!!!! Linso, Carro, Johanna och Hempa ska alltså hänga hela helgen och ha det gött. Ska bli så fantastiskt skönt att få vara med sina kompisar och rå om dem. Längtar typ till bilresan dit och hem? Att få sitta instängd med personer jag tycker så mycket om.

Apropå plus och minus i relationer är det nog ett rätt stort minus i parrelationer, att ens kompisar hamnar på andra plats i perioder. Det suger. Ska bli bättre på att vara nära och vårda mina kompisrelationer.

Att bara vara tjejer. Finns fan inget roligare.

2 kommentarer | “Nyduschad på utsidan, vidrig på insidan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    Vet inte om du skrivit om det innan men kan du inte skriva om hur det va när du och Anton blev ihop? Jag är nitton och har precis blivit ihop för första gången. Är LIVRÄDD :) pok tack för bloggfan <3

  2. Pauline skriver:

    Du är bäst Hannaaaa <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg