Vårlista

10:29 2017-04-22

Har våren börjat som du tänkt dig?
Alltså, hade väl inga stora förväntningar direkt? Gick dock förbi en buske utanför jobbparkeringen igår och la för första gången i år märke till att det kommit gröna knoppar och utbrast ”åh!” samtidigt som jag ”rörde” (???) vid dem. Tror jag ville fånga ögonblicket!

Hur såg ditt liv ut förra våren?
Spelade in andra säsongen av Hanna badar med en kändis, hade inte börjat yoga alls, hade kort mörkt hår och kunde inte åka off pist *ser tillbaka och ser min utveckling*.

 

Hur hoppas du att våren blir i år?
Sämst………. NÄRÅ!!! Nu har den ju börjat med stormsteg. Hade till och med jeansjacka igår, vilket ju trots allt är det tydligaste vårtecknet.  Tror den blir varmare? Måste den bli. Har ju också odlat lite grejer i år som jag ska fokusera mycket på. En växtfokuserad vår blir det. /bohemkvinnan.

Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa vår?
Har aldrig tänkt längre än 2 månader fram?

Vad är ditt vårplagg nummer ett?
JEANSJACKA! Har en oversize svart jeansjacka. Är alltid osäker på när man vågar ha på sig den eller inte men kommer då aaaallltiiiid att tänka på när jag var 11 år och ville ha på mig min nya jeansjacka men morsan tyckte det var för kallt och jag ville ha ett direkt svar på NÄR jag egentligen kunde bära jackjäveln då?! Då sa hennes kompis som var på besök att ”när det blir minst 10 grader ute, då kan du ha den Hanna”. Har alltid hållt den gränsen efter det. Jeansjacka ÄR verkligen största vårtecknet.

Föredrar du våren eller hösten?
Hösten pga: fyller år, inga krav, bra mode-period

Vem/vad är din vårförälskelse?
?????????? Vad?????

Min odling kanske????

Fader Foura????

Tre saker som stoppar vårkänslorna?
Elektriskt hår, kängor och krig

 

2 kommentarer | “Vårlista”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Felicia skriver:

    Vet iofs inte hur länge du yogat men har du märkt skillnad i styrka / muskelvolym?? Känns som det krävs så jävla mycket muskler. Har iofs bara precis börjat.

  2. A-K skriver:

    HAHA älskar dina svar! Du är rolig du.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp