Hårfärgz

19:01 2017-05-30

Lol vad emo på sista bilden meeeeeen ville att ni skulle se min hårfärg. Visst är den SPECIELL? Liksom lite lavendel här och där åsså guld men också kall. 

Mm.

I övrigt är detta en riktigt tråkig dag. Herregud. Regn, småsjuk (Hahaha VÅGAR jag skriva det) och tristess. Ska spela in pod med Martin om en timma i alla fall, hade velat ut och springa bort denna vidriga tråkighetskänslan men vågar inte med halso*t. 

Men lite yoga kanske :-)))) tända ett ljus :-)))) 

Äh, vi vet alla att det enda som gör mig glad är vin och nätshopping. 

8 kommentarer | “Hårfärgz”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ulrika skriver:

    MASTER!!! tillber dig. Behöver hjälp! Ska gå på bröllop i sommar och många av mina gamla klassisar ska vara där. typsik hemvändarkänsla. vill vara smashing, du är jävligt cool, har du några tips? jag är inte lat utan har sökt hela internetz men känns som om jag går mer och mer vilse.

    1. Emma skriver:

      Inga gamla klassisar på det bröllop jag ska på men vill ha tips på smashing klänningar när klädkoden är mörk kostym. Hade kunnat bära upp frack eller smoking klänning vilken dag som helst men mörk kostym?

  2. Olivia skriver:

    Mycket bra färg!

    En helt annan sak; Vart i Stockholm skulle du gå och äta middag som avslut på en möhippa? Är ute efter något ”ungt och nice” ställe som har grym mat och lite puls och som gärna har en chambre separée. Vad tror du? Är Häktet bra? Hit me with your best ideas master! :)

  3. Carro skriver:

    Master, kunde inte se klart din insta-live igår, vad hitta du på ASOS?!?

  4. Jennie skriver:

    Spela backpacker i mobilen. Nåt säger mig att du skulle gilla det!

  5. anonym skriver:

    Åh feel you, jag har haft halsont i en månad nu och inte vågat träna :( Vågade mig ut på en trevande löprunda idag men med min vanliga tur lär väl förkylningen vara tillbaka igen imorgon… :)))) Men – krya på dig!

  6. Isabelle skriver:

    På tal om emo – var är de??? Och punkgänget som man var rädd för i högstadiet?? Fjortisarna har kanske lärt sig att sminka sig, men vilka är subkulturerna idag? Har alla smält samman till hipsters? Förväntar mig uppenbarligen antingen a) att du har alla svar på alla frågor b) att ni diskuterar detta i nästa pod

  7. Cajsa skriver:

    Alltså sista raderna där om löpning och yoga som slutar med vin och nätshopping har 100 % igenkänningsfaktor, kan hända att jag ramar in det, seriöst. Skickar bild isf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg