Facit på girlsen

09:43 2017-06-19

1. Jojje!!!! Alltså, behöver väl ingen vidare förklaring? Känt i 12 år, hänger med oftast och är roligast i världen.
2. Amanda! Min kollega och polare, roddigaste och pålitligaste jag mött tror jag????
3. Amandas trevliga polare Lisa som jag träffade för första gången i lördags!
4.
Linda! Emelie Holms flickvän, superhärlig också FÖRSTÅS.
5. Emelie Holm<3  Från Sundsvall (eller ja, Timrå…..) Kul kuriosa är att hennes morsa är barndomsbästis med min moster
6. Gumpert! Amandas andra kompis, som har har exakt samma intressen som mig dvs. Odd Spångbergs instagram
7. Erika! Emelie och Linnea Holms barnsomskompis, från Söråker som är samma ort som min morsa är uppvuxen i! Är också lillasyrra till Kristin som är ihop med en av Antons bästisar.
8. ANNA NORDH. Vafan, henne måste ni väl också känna igen? Känt i 12 år. Med i grundgäng, hon har *väldigt mycket medgång i livet* nu vilket gör mig så lycklig!

 

9. Linnea Holm! Syrra med Emelie Holm (se punkt 5), också ihop med Antons bästis Johan Granlund och vi ska åka med Linnea och Johan till Köpenhamn i sommar! Vi har hängt en del senaste tiden och är nykära!!!
10. Frida <3 Också ingen jag behöver presentera va? Med i grundgäng. Känt i 12 år!

UTEBLIVEN SJÄLVKLAR PERSON: Linso. Hennes familj va i stan så hon prioriterade dem……. *kränkt*

4 kommentarer | “Facit på girlsen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Frida skriver:

  När jag bara lyssnade på podden och sällan läste bloggen och hörde dig prata om Linso trodde jag att hon hette Lin Su. Vet inte om det är intressant att veta men så var det iaf!! Vore för övrigt kul att veta mer om dina kompisar, speciellt de du känt länge, i såna ”mina vänner”-inlägg jag tror att Sandra Beijer gjort :)

 2. KamKam skriver:

  ”dvs. Odd Spångbergs instagram”

  hahahahahaha!

 3. Mli skriver:

  Hatar mig själv för denna fråga hehehe, MEN vad har Odd för instagram ens??? Försökt stalka, hittar ej. Sämst stalker ever.

  1. Gumpert skriver:

   Okej känner att jag måste steppa in här som expert! Efter cirka ett tiotal namnbyten (han har bl.a. använt sitt konto för att reppa Otto Välling?) så finns han nu under namnet o.d.d.a.n! Där har han gjort en fantastiskt ”omstart” och jag rekommenderar särskilt det första inlägget.

   Hoppas det här ger dig lite ro!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp