Röda faran

16:24 2017-06-13

 

Ni blekingar som inte blir röda när ni tränar? HUR GÖR NI? Såhär ser det ut efter varje gång jag tränat och det håller i sig i säkert 2-3 timmar.

Ingen stor grej förstås, mer intresserad eftersom jag upplever att folk överlag är så oröda efter sin träning. Svettiga, visst, men alltså mitt fejs e… ….. :-) ja ni ser ju på bilderna och då har jag ändå duschat i kallvatten och klätt på mig.

22 kommentarer | “Röda faran”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Li skriver:

    Jag blir både tomatröd och har-hon-duschat-eller-svettig oavsett hur bra form jag är i så jag kan inte hjälpa dig tyvärr, men vill också gärna veta hur det kommer sig att folk är olika med detta? Är det gentetiskt??

  2. Elli skriver:

    Jag blir också tomatröd i ansiktet men har kommit fram till att det är pga. att jag inte svettas i ansiktet!?
    Svettas liksom i hårbotten och nacken och resten av kroppen egentligen, men ansiktet är alltid snustorrt så känns som det inte blir naturligt nerkylt av svetten liksom.

    1. Hanapee skriver:

      SMART!!!! Så är mitt med

  3. Anna skriver:

    Blir också tomat skitlänge efteråt!
    Tycker det är superjobbigt men försöker att lära mig skita i det.. Är rätt blek så det syns så sjukt tydligt på mig :(
    Har aldrig ens sett nån annan som också blir tomat, yay!

  4. elsa skriver:

    Jag blir också så, och eftersvettas i typ en timme också.Upplevde inte att det var så när jag var yngre, kanske håller våra kroppar på att förfalla av ålder? :/ eller så tränade jag inte så hårt när jag var yngre..

  5. Amanda skriver:

    Jag blir alltid jättelätt röd i ansiktet, träning, om jag skattar, skäms, blir glad eller bara helt utan anledning. JÄTTESTÖRIGT, speciellt när folk ska påpeka det. Men nu har jag dock lärt mig att säga till att jag inte tycker det är kul när man skämtar om det eftersom det inte är något jag kan kontrollera och själv tycker är jobbigt.

  6. T skriver:

    Jag blir inte så röd, men istället SUPERSVETTIG. Alltså verkligen så sjukt svettig även om träningen inte varit jättejobbig. Så störigt att kolla runt då och se alla andra som tränar som ser ut som sitt vanliga jag, på sin höjd lite blanka typ.

    1. Hanna skriver:

      Samma här!! Känns som om jag svettas för ”mycket” för den aktivitet jag utför ibland haha.

  7. Isabella skriver:

    Blir också tomatröd! Och om jag har gjort något kondiskrävande där jag har andats extra mycket med munnen istället för näsan (tror iaf att detta är anledningen?) så blir jag dessutom kritvit ca en cm runt hela munnen. Mmmhmm, tomatclownen at your service.

    1. J skriver:

      SAMMA! Trodde jag var ensam i världen om just det där

    2. Linnea skriver:

      Har exakt samma … fick höra av en doktor en gång att det är för att jag inte får nog med syre??? Tror dock det är myt

  8. Petra skriver:

    Jag blir varken röd eller svettig, gör inget speciellt… 💁 Kram!

    1. Sal skriver:

      Hahahaha Kram!

  9. Sofia skriver:

    Jag har hört att det beror på hur ytliga blodkärl en har i ansiktet! Jag blir också väldigt röd, även när jag typ är varm/stressad etc

  10. Emma skriver:

    Jag blir VIT i ansiktet när jag tränar eller blir varm. Särskilt över läppen..Fruktansvärt jobbigt på sommaren när man är rätt brun och så en vit fläck över läppen.. tänker mig då alltid som en katt, typ Maja gräddnos.

  11. frida skriver:

    åh relaterar så. röd for life, tyvärrrrrrr

  12. M skriver:

    Jag blir jätteröd i ansiktet när jag springer men inte när jag lyfter!! @science explain

  13. L skriver:

    Men ja, ALLTID! Har serr fått kommentarer från random främlingar ang tomatfejs då jag gått hem från Frisks. Plz, just bcs you ain’t shining bright like a ruby diamond. Så jävla skönt att bli gammal – träna och not give a fck.

  14. Tale skriver:

    jeg trodde du var solbrent :’-) jeg tenker man blir rød når man har trent hardt, og at for å ikke bli rød må du trene mindre hardt.. men da blir jo poenget borte :-)

  15. Felicia skriver:

    men ÅH RELATERAR. Och folk ska alltid påpeka?? :( :@

  16. Karolina skriver:

    Jag blir också tokröd men det var inte det jag ville säga utan istället fråga: var kommer dessa perfekta jeans ifrån?????????? Tack på förhand bästa Hanna!

  17. Stor igenkänning! Jag blir illröd och jättesvettig och har alltid varit så. Jobbigast på högstadiet efter gympalektionen när vi hade bråttom till nästa lektion, skämdes och försökte gömma mig bakom mitt hår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg