Utflykt till bohemisk plats

13:38 2017-06-07

 

Hämtade upp min älskade vän Johanna igår efter podinspelningen och race:ade ut till Rosenhills trädgård. Det är ett bra ”utflyktstips” från master till er! Ligger tre mil utanför Stockholm och är något slags bohemiskt musteri med café och häng-områden. Jättemysigt VERKLIGEN.

Dock väldigt mycket vita med dreads och folk som är precis som de jag gick estetprogrammet med. OBS no hate alls förstås, men tror tyvärr att jag blev typ skadad av att umgås i ”estetmiljöer” hela tonåren? Tyckte det var så otroligt provocerande att vara runt folk med attityden ”varför kan inte alla bara vara snälla mot varandra?!” och NOLL förankring i någon som helst verklig världsbild.

Störde mig grovt på att de kom undan med att vara ”djupa” bara de hade haremsbyxor och bindi när de egentligen var de minst tänkande/cyniska varelserna.

Mvh fortfarande uppenbart kränkt och irriterad så fort jag möter liknande grupp personer

 

Såå…. istället åker man runt i en sportbil och predikar verklig världsbild. Hhahahahahha lol. Aja, Rosenhills trädgård var det ja, åk dit! Drick en kopp kaffe, lägg dig i en hängmatta njuuuuuuuuuuuuuuuuuut mmmmmm.

Kram alla

18 kommentarer | “Utflykt till bohemisk plats”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lii skriver:

    GUD *relaterar*. Jag gick också estet, tänker kanske att det fanns mer såna esteter när man gick gymnasiet på 00-talet?? Hoppas det iaf.

    1. Hanapee skriver:

      haha vi får hålla tummarna att det bättrat sig

    2. THERESA WILLIAMS skriver:

      Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

      1) Kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) bindande stavning
      6) Breakup Spells
      7) Förvisa en tidigare älskare
      8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

  2. Hanna skriver:

    Relaterar!!! Gick inte estet men fick vibbar på precis det sättet du skriver när jag hängde lite i såna kretsar.

  3. R skriver:

    Har reagerat på att du nu på senaste tiden alltid ska trash-talka folk i story, insta å här på bloggen. Det är otvättade kön å massa annat. Inte så charmigt. Du är ju inte bättre än alla andra om du tror det vulket det verkar som.

    1. Hanapee skriver:

      Men det om otvättade kön och esteterranten här var ju mot samma? OBS tvättar sällan mitt eget kön om det gör saken bättre LOL

  4. Emilia skriver:

    vidriga människor, ”esteter”.

    var ifrån är klädesplagget du har på dig? det lilla man skymtar gillar jag.

  5. Isa skriver:

    Bra poddavsnitt kanapée :)))

    1. Hanapee skriver:

      Tack älskade du

  6. Emma skriver:

    esteter är så najs, iaf på min skola. De är de mest ”real” och inte alls lika status-hetsiga som hela natur och samhäll genomsyras av. (obs läser själv inte estet)

    Sedan så innehåller ju ALLA klasser ett par rötägg, det liksom ingår i en skolklass, men det har inget med inriktning att göra.

    1. Hanapee skriver:

      Ja, bra poäng, tror bara att haremsbyxa-stilen får mig att tro att man tror att man vet ngnting som jag inte vet. Om du hängde med hur jag menar <3

  7. Matilda skriver:

    Lol, esteteleverna på min gamla gymnasieskola var creddhungriga modehipsters, och på tal om det (och avhyvlingen ang instastory du fick ovan hehe) jag vill ha härliga fladdriga sommarbyxor! Långa, gärna croppade och ljusa. Tyckte att det såg ut som att ha nå riktigt skitfina i din instastory. Har du tips? Ps. Älskade två senaste poddarna!!

    1. Hanapee skriver:

      LOL.

      Älskling!!!! De är från Rodebjer, dock långa! MEEEN jag har ett par vita snygga croppade från franska systermärket till Sandro, kan de heta typ Mojo??? ngt sådant ja

      1. Caroline skriver:

        Systermärket till Sandro heter Maje. Älskar båda.

  8. Linnéa skriver:

    Alltså gick också estet och fanns såklart massa fina människor men jag störde mig REJÄLT på dessa bindi- och haremsbärande personer som ofta ansåg sig stå över alla andra pga mer ”avslappnade och äkta”.

    I själva verket var det ofta dessa personer som saknade t.ex klassanalys och trodde alla hade råd att backpacka i Asien och vara ”sköna” för föräldrarnas pengar…..samt att de ofta exotiserade människor från andra länder och kulturer på ett väldigt, väldigt olustigt sätt.

  9. Sanna skriver:

    Ops. Undra vad du skulle tänka om du såg mig. Dreads och fladdriga kläder. Dock! DOCK! Gick inte estetprogrammet, har inte backpackat asien, istället tog jag en kandidat i socialpsykologi och håller nu på med min andra i socialt arbete. Har jag bevisat att jag är annorlunda än? Tror jag snarare var den som inte vågade någonting när jag var tonåring, hade bara svarta kläder, och nu måste jag kompensera för det… Så jag är väl också offer för mina tonårsspöken på ett annat sätt :)

    1. R skriver:

      Du behöver inte bevisa dig för snobbarna i det här kommentarsfältet. Bär vad du vill med stolthet. Var som du vill å skit i folk som uppenbarligen inte är öppna nog att komma nära folk från andra grupper än sin egen inne-grupp. Bästa är att ha vänner i alla olika grupper genom att bara va schysst person. En som inte dömmer och snackar skit.

      1. R skriver:

        Ursäkta för ”snobbarna” men blir ledsen av trashtalk. Ni glömmer ju bort att det är människor som alla har levt ett liv och vart med om saker ni inte vet ett skrutt om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg