Vårens naglar!

17:27 2017-06-11

Haha skoja med pionen bakom. Älskar personer som fotar saker framför blommor, JA DOM FINNS. Men å andra sidan ÄR jag väldigt nöjd med pionerna som jag fick av morsan och svärmor i helgen. Väldigt vackra. Tänk att det kom en dag då man skulle uppskatta ”blomster” såpass mycket som man gör nu.

I övrigt: vad tycker ni om mina naglar? FRÄSCHA va??? Säg inte emot master nu. Tänker att jag gjordr dem nu så håller de fram till midsommar, sen gör jag nya typ en dag innan jag åker till Sundsvall i tre veckor. FATTA att ha ”gjorda naglar” hela semester mmmmmm.

Njut.

9 kommentarer | “Vårens naglar!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. emma skriver:

  detta är ju en konstig komplimang men jävlar vad snygga fötter du har!!!!! =)

  1. Lisa skriver:

   EXAKT vad jag också tänkte!!!! Drömfötter.

   1. Hanapee skriver:

    hahahah men jag kan lova att det bara är en ”bra vinkel”, de har supervassa hälar och är rätt ådriga etc. MEN TACK ÄNDÅ <3

 2. Emilia skriver:

  Aldrig gjort naglarna men är såå sugen. Vad kör du? Gelé på dina egna eller nåt annat? (Kan inte orden i denna bransch..)

 3. carro skriver:

  omg identical foot twin!!!

  1. Hanapee skriver:

   MEJLA BILD PÅ DIN till hanna@nojesguiden.se !!!

 4. Linda skriver:

  Vart gör du dina naglar och vad ska man säga om man vill att de ska se ut så? Alltså gelé, shellack? Jag kan inget men ska gifta mig så tänker att jag ska ha fina naglar då.

  1. Hanapee skriver:

   Jag gör gel-lack på Nailcenter på Renstiernas gata. Alltså, jag har gått till dyra nageltjejer innan och det har blivit bra men har tagit sånt SATANS tid och varit så SATANS dyrt. Nailcenter är de snabba och det är billigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg