Att va kompis

22:32 2017-08-08

Hur är dina bästa egenskaper som vän?
Jag är nog väldigt kul tror jag! *Skämtar och stojar* på både deras och min bekostnad 8-) Bjuder på mina egna tillkortakommanden så att de ska må bättre eller helt enkelt för att de ska skratta. Jag är också rätt påhittig, det är oftast jag som ordnar fester, middagar, bokar bord eller sätter agendan. Jag är också bra på att peppa och ge komplimanger, jag bryr mig på riktigt om mina vänner och kan nästan ha fysiskt ont när jag vet att de mår dåligt. Jag hoppas också att jag är generös och att de känner att jag alltid vill ha med dem på grejer och unnar de allt gott. Har varit lite avundsjuk på kompisar i yngre dagar men har tack och lov helt lyckats få bort det och är idag en kompis som bara vill att de ska ha allt i världen. Är också rätt kramig (eller klängig…..) och vill gärna ta på mina vänner. Kanske inte är en bra egenskap iofs? Lol.


Sämst som vän?
Lite onåbar i perioder, stänger av och orkar inte tänka på något annat än det jag är i just då och det kan nog framstå som egoistiskt. Är också väldigt bestämd med att mycket måste bli på mitt sätt……. om inte så kan jag ställa in. På fyllan kan jag försvinna iväg och i diskussioner kan jag vara rätt hård och nästan hålla ”föreläsningar” för jag tror jag är facit, vilket ju är ett direkt oskönt drag hos mig. Ibland kan jag drabbas av osäkerhet på om mina kompisar faktiskt tycker om mig och istället för att räcka ut en hand blir jag istället kall.

Vad stör sig dina vänner på med dig?

Kanske att jag ibland tycker mig själv vara facit, förr vet jag att de tyckt att jag varit väldigt dömande.


Återkommande vänproblem?

Att jag blir kvävd. Med mina allra bästa vänner känner jag inte så här, men av människor som står längre bort som dessutom inte har några egna nära vänner har det här blivit ett problem mer än en gång. Tror jag är skadad från att haft vänner på ”kö” sen jag gick i mellanstadiet (LOL vet att detta är årets lyxproblem), men då kände jag det hela tiden som att alla ville ”ha” något av mig som jag inte kunde ge dem. På senare tid har jag lärt mig att låta relationer vara. Det som en gång i tiden var en blomstrande härlig vänrelation kan väl helt enkelt få ha varit det där och då och BEHÖVER inte hållas liv i 4-ever.


Typiskt för dig som vän?

Föreslå aw:s, tagga i memes på facebook, vilja dricka vin eller springa ihop och kärleksförklaringar på sms


När blir du sur?

Vääääldigt sällan. Är väldigt ”kortsint” för jag orkar typ inte vara sur och har helt ärligt rätt dåligt minne. Kan ibland bli ledsen om jag skulle få för mig att någon ”inte vill va med mig”.


Tråkigast med dina vänner?

INGEEEEET

Värsta sortens vän?
De som använder mig som deras personliga coach eller hovnarr. Krångliga personer som är långsinta och håller på med ”spel” för att med gester visa att jag gjort något fel.

Bästa sortens vän?
De som är sig själva! De som är förstående och accepterande, de som vill en väl. De som vill hitta på grejer och inte håller på med missunsamhet, de som tar ansvar för sina känslor och beteenden.


Gemensamma drag för mina närmsta vänner?

De är så otroligt roliga!!!! När vi var några i Åre ihop i vintras så tänkte jag mycket på hur roliga, smarta och goa de är. Förutom själva roligheten är de sociala, inkännande, smarta, vettiga, goa och omtänksamma. Jag är så himla stolt över att mina vänner som är så bra personer vill va kompis med mig. Det är världens bästa present i livet.

(TACK IGEN SANDRA FÖR LISTAN! Du e kingen)

5 kommentarer | “Att va kompis”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. sandra skriver:

  Du, Kakan och Sandra är mina idoler<3

 2. M skriver:

  Tänkte idag på hur mkt jag saknar dina alteregon som t ex småstadshårdrocktjejen, sura kärringen osv!!!

  1. Hanapee skriver:

   Hahaha!! Ska försöka leta fram dem…..

 3. Cecilia skriver:

  OBEHAGLIGT hur mycket igenkänningsfaktor, du har typ beskrivit mig O.o

  Kommenterar inte så ofta men TACK för alla år av läsning och insikter du gett mig Master! KöttigaLäpparTjoho!
  Kram

  1. Hanapee skriver:

   <3!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer