Byxan

14:03 2017-08-13

Hej älskade ni

Många har frågat var mina byxor är från! Köpte de på Zara i veckan, så de borde finnas kvar. Har storlek XS i dem pga ville ha de tajta i midjan. Älskar dem och hela TVÅ personer har kommit fram i Göteborg och frågat var jag köpt dem.

I övrigt smet vi hem från Way out west en dag tidigar, dvs igår eftermiddag. Jag var så otroligt bakis plus att det spöregnade. Kände mig nästan kriminell när jag smet? ”Får man verkligen göra såhär” osv.

Nu är det söndag och jag sov säkert tio timmar inatt. Ändå är mitt psyke helt sämst. Känner mig som jordens minst älskvärda person och har på riktigt en never ending diskussion i mitt huvud om jag är en god person eller inte.

MEN this too shall pass sägs det ju ….av Gandalf, och rätt många tatuerade underarmar. Eller visst är det väl Gandalf? Kan inte min fantasy :-(

Kram alla hoppas ni mår bra

10 kommentarer | “Byxan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. My skriver:

  Hehe eh tshirten var är den ifrån då? Helt perfekt. Väldigt snygg master!!!! Hoppas psyket hämtar sig snart, och heja livepodden den va grym <3

  1. Hanapee skriver:

   Den är från Other Stories! Finns också kvar tror jag <3 <3 <3

 2. Emelie skriver:

  Mja nästan. ”You shall not pass” sa Gandalf till en balrog. :-D

 3. Sofia skriver:

  Åh asså tänkte ändå på att jag inte såg dig igår och ba: var är hon?? Missed u typ. Även fast jag inte känner dig. Men trogen läsare å lyssnare!! Och du master är såklart en HELT AMAZING MÄNNISKA. Så e det med det.

 4. ML skriver:

  Din blogg är så bakisvänlig. Mår alltid bättre när jag läser den, tack för att du sätter ORD på det kemiska som också händer i min kropp efter en lång helg.

 5. Linnéa skriver:

  Gandalf, njaaae… om han inte var förbi Persien/Iran på sina resor och picked up ordspråket där

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/This_too_shall_pass

  MEN GILLAR DIG OCH BLOGGEN ÄVEN OM DU INTE KAN FANTASY <3

 6. Alicia skriver:

  Har du och Martin gjort ett MBTI-test nångång? Hade varit sååå spännande att se vilka profiler ni fick. Här finns ett gratis som är bra: https://www.16personalities.com/sv/gratis-personlighetstest

  Har tvingat de flesta i min närhet att göra :´)

 7. Anna skriver:

  Haha, gandalf säger väl ‘you SHALL NOT pass’!

  1. Hanapee skriver:

   Jaja……..

   1. Anna skriver:

    Sorry ;). Fick en fin bild i huvudet av att Gandalf börjar trösta den där eldjätten med ett ‘såja såja, this too shall pass’ istället för att få honom att störta ner i eldhavet. Sympatiskt! Älskar för övrigt att jag blev en ‘störig person’ som du kan reta dig på i ditt kommentarsfält! Älskar dig, du är som lillasystern som mina föräldrar borde ha gett mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer