Middagstips från Master (och lite Lotta Lundgren då)

10:07 2017-08-17

För ett par dagar sen gjorde Anton en svingod gryt-grej till mig som han bjöd på, tydligen var det en ”Huveos Rancheros” som är nån slags mexikansk rätt som man kan ska äta till frukost/brunch/lunch. Verkade dock funka som middag också, lol.

I alla fall var receptet från den där Lotta Lundgren-reklamen för Coop. OBS vill verkligen poängtera att jag inte är sponsrad av Coop, har ju för fan Ica-kort! MEEEEEN receptet ledde mig till massa fler recept som jag tyckte verkade så bra?!

80 spänn för 4 portioner!!! På alla recept. Ni hittar dem här. Och OBS råkar du sitta på det bästa, godaste och billigaste vardagsreceptet – hit me! OBS (igen) vill absolut inte äta sådana där portionsnudlar, har alltid hatat det och känns som hittepåmiddag…………….

4 kommentarer | “Middagstips från Master (och lite Lotta Lundgren då)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Stina skriver:

    Tips!!! Skaffa appen Stowr för att samla och sortera alla dina recept där. (Man hittar också en massa goda vardagsrecept i den) ( OBS ej spons ;) )

    1. Hanapee skriver:

      BRA tips, tack!

  2. Lo skriver:

    Kolla in http://www.undertian.com !! OBS inte heller sponsrad men massor av god billig och rolig mat som jag som student brukar använda! Själva upplägget är att varje portion kostar under 10 kr, så grymt!

  3. Frida skriver:

    Pärlcouscous med pesto och ugnsbakade grönsaker. Svinagott, svinalätt o billigt!
    /Frida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg